Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energiatakarékos építkezés képes leírás - Hőszigetelés.tlap.hu
részletek »

Energiatakarékos építkezés - Hőszigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Energiatakarékos építkezés
Keresés
Találatok száma - 18 db
Állványozás

Állványozás

Állványozás Az állványozás vállalja állványzatok szakszerű építését és bérbeadását. Állványozás, állványozás most, állványépítés. Állványozás a következő kategóriákban található: Állványozás Az állványozás vállalja állványzatok szakszerű építését bérbeadását. Állványozás, állványozás most, állványépítés. Állványok építése, állvány. állványozás állvány építés állvány kölcsönzés, állvány bérlés guruló állvány bérbeadása lépcső állvány bérbeadása állványozás

Cellulóz hőszigetelés

Cellulóz hőszigetelés

A cellulóz hőszigetelés környezetbarát, újrahasznosított újságpapírból bór hozzáadásával készül. Nem ég, nem szeretik a rágcsálók. Rendkívüli előnye a tökéletes szélzárás, a szigetelendő rész tökéletes hézagmentes kitöltése. A pezocell.hu honlap számos példán, videon, fotókon keresztül mutatja be a technológiát, csinál kedvet alkalmazásához.

Energiatakarékos műanyag ablak

Energiatakarékos műanyag ablak

Az Internorm 5 légkamrás ablak szerkezete lehetővé teszi, hogy energiát takarítsunk meg, ezáltal csökkentve fűtésszámlánkat. Akik az energiatakarékos építkezés mellett döntenek egy egy fűtési szezonban súlyos tízezreket tudnak spórolni. Válassza a minőséget válasszon minket. Válassza a legjobb minőséget, korrekt áron! Cégünk kiemelt Internorm viszonteladó. bemutatótermünkben az általunk forgalmazott és szerelt termékeket megtekintheti.

Energiatakarékos passzívházak

Energiatakarékos passzívházak

A Boros Passzívház Kft. vállalja passzívházak tervezését és kivitelezését. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. Boros Passzívház, a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője.

Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok

Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok

Az AUSTROTHERM Kft. Magyarország vezető expandált polisztirolhab hőszigetelő-anyag gyártója. Az épületek hő- és lépéshangszigetelésben széleskörően felhasználható anyagokról részletes termékismertetők, beépítési útmutatók könnyítik meg a tervezők, kivitelezők, építkezők dolgát. AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok - hogy ne futkosson a házán a hideg!

GAMOVEX Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan.

GAMOVEX Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan.

Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett. Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk!

Hőklamera energiamegtakarítás

Hőklamera energiamegtakarítás

Miközben a hatékonyabb lakossági energiafelhasználásról és a lakóépületek jobb hőhasznosításának kikényszerítéséről szóló EU-s alapelveket kerülgetjük, megjelentek az első hőkamerát használó polgári cégek. A hőkamera az infravörös sugárzást alakítja át az emberi szemnek is érzékelhető színtartományú képpé. A jól elemezhető mérés így mindenféle fizikai roncsolás (bontás, fúrás stb.) nélkül adhat választ a hőproblémákra. Jelenleg inkább ipari területen veszik hasznát, de egyre többször lakásvásárlás vagy -felújítás előtt is használják. Arról többen is beszámoltak, hogy egy-egy kivitelező inkább fizetett volna, csakhogy a hőkamerás fotózást az átadott, de kifogásolt épületnél valahogy elkerülje. Előfordult már, hogy a félmillió forint/négyzetméter áron kínált lakásról kiderült: a válaszfalakra az építési tervben előírt hanggátló téglák helyett nulla hatásfokkal hangszigetelő normál téglát raktak, hogy az egyébként négyzetméterenkénti 8-10 ezer forintos anyagárat megússzák kétezerből.

Hőszigetelés kalkulátor

Hőszigetelés kalkulátor

A hőszigetelés kalkulátor segítségével mind az utólagos, mind az új építésű épületek esetén beépítendő hőszigetelés hőátbocsátási tényezője számítható akár falak, tetők, és födémek esetén. A kapott eredmény összehasonlítható a jelenlegi és a jövőbeli követelményértékekkel, így mindenki számára szembetűnő módon ábrázolható az adott lakás az egyik energetikai szempont szerinti megfelelősége.

Hőtükör fólia

Hőtükör fólia

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben. Így a meleg levegő szétáramlik a szobában, csökkentve a szoba felmelegítéséhez szükséges időt, és gyakorlatilag megszünteti a hideg foltokat. Egyenletesebb hőeloszlást eredményez.

Hirdetés
Komfortosház, energiamegtakarítás az Ön otthonában

Komfortosház, energiamegtakarítás az Ön otthonában

Manapság egyre nagyobb figyelmet kell fordítanunk az energiatakarékos megoldásokra. Nemcsak környezetvédelmi okokból, hanem a költséghatékonyság érdekében is. Számtalan praktikus módszer létezik, mellyel a komfortérzet feláldozása nélkül tehetjük energia és így pénztakarékosabbá háztartásunkat. A legtöbb ilyen módszer nem is igényel jelentős pénzráfordítást, érdemes tehát végigvennünk lehetőségeket. Áramfogyasztásunk csökkentése érdekében választhatunk energiatakarékos berendezéseket és takarékos izzókat. Áramzabáló légkondícionáló helyett hűvössé tehetjük lakásunkat természetbarátabb módszerekkel is: árnyékolók, redőnyök felszerelésével. Napelemek és házi szélkerekek segítségével előállíthatjuk a szükséges áramot magunk is. A szélkerék és a napelem is egyfajta alternatív energia forrás.

Lakásfelújítás,Építkezés

Lakásfelújítás,Építkezés

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Legyen épületgépészet vagy fűtésszerelés, a Hő-terv Kft már 28 éve a p

Legyen épületgépészet vagy fűtésszerelés, a Hő-terv Kft már 28 éve a p

Ha fűtésszerelés vagy épületgépészet, akkor a Hő-terv Kft. hatalmas tapasztalattal és rengeteg kiváló referenciákkal rendelkezik, hogy megoldja problémáit, még ha nehéz gázvezeték szerelési munkáról is van szó. Ipari területek, lakóházak, családi házak gázvezetékeinek teljes körű kivitelezése, karbantartása, engedélyeztetése. Büszkék vagyunk, arra, hogy garanciális javításra még nem került sor a munkánkkal kapcsolatban.

Manitu Solar, napelem

Manitu Solar, napelem

Napelemek telepítése és a rendszer megtervezése során 20-30 évre kell előre tervezni. A Manitu Solar sokéves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújthassuk. Hogy ezt biztosítani tudjuk, csakis kiváló minőségű japán, német napelemekkel és rögzítéssel dolgozunk. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére.

Megtévesztő ThermoShield

Megtévesztő ThermoShield

A vállalkozás 2011. január 1. és 2012. szeptember 28. között a ThermoShield festékcsalád népszerűsítése során azt állította, hogy a termék használatával véglegesen megszüntethető a penészesedés, fűtési költségcsökkentés érhető el és megoldást nyújt a házi por problémájára is, így megszüntethető az allergia. A vállalkozás célja a reklámokkal elsősorban azon fogyasztók figyelmének felkeltése volt, akik kifejezetten a fenti problémákra keresnek megoldást. A ThermoShield festékcsaládot forgalmazó vállalkozás a vizsgálat során nem tudott benyújtani olyan bizonyítékot, amely igazolta volna a termék használatával elérhető eredményeket. A bizonyítékok (tanulmányok, cikkek, vizsgálati jegyzőkönyvek) csupán azt támasztották alá, hogy a ThermoShild termékek csökkentik a penész kialakulásának esélyét, de teljesen nem szüntetik meg azt, valamint, hogy alkalmasak az energia-megtakarításra és a környezeti hatásokkal szembeni védekezésre.

NapelemVásárlás.hu

NapelemVásárlás.hu

Napelem áruház, kis- és nagykereskedelem. A napelemes rendszer kiválasztását az áramfogyasztás és a helyszín lehetőségei határozzák meg. Hogy mekkora napelemes rendszerre van szükségünk, ezt legjobban az egy év alatt elfogyasztott kWh (kilówattóra) mennyiség alapján lehet tervezni. Napelemes rendszert az áramfogyasztásunkhoz kell tervezni. Komoly tervezésnél, a kivitelezés előtt mindenképp érdemes az egész évi kWh (kilówatt óra) fogyasztást ellenőrizni, mert havi áramfogyasztás szezonálisan eltérhet (télen általában több áramot használunk , mint nyáron). Ezt az adatot az áramszolgáltatónk ügyfélszolgálata megmondja. De első lépésben a havi villanszámlát elég elővenni, és megkeresni a fogyasztott kWh mennyiséget.

Napkollektor - Grünpower

Napkollektor - Grünpower

Mindannyiunkat érintő probléma a rezsiköltségek folyamatos emelkedése. Cégünk erre a problémára kínál olcsó és korszerű megoldást. A gazdasági élet eseményei, és a várhatóan tovább emelkedő energiaárak miatt, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy takarékoskodjunk a pénzzel és az energiával egyaránt. A melegvíz azonban a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel - kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a gyengébb, szórt napsugárzást is képesek hasznosítani és hatékonyságuk nem függ a külső hőmérséklettől. Ez a csöves kialakítás miatti nagyobb felületnek és a korszerű hőgyűjtő bevonatnak köszönhető.

Napkollektor - Solar rendszer a Bramac-Solarnál

Napkollektor - Solar rendszer a Bramac-Solarnál

A Bramac-Solar internetes oldalán információt szerezhet a szolár rendszerről, a Bramac Naptetőkről, illetve a napenergia hasznosításáról. Alig egy rövid óra alatt felszerelhető a napkollektor. A Solar rendszer jóvoltából összegyűjtheti a nap által kibocsátott energia egy részét a napkollektoron keresztül, valamint eltárolhatja a napenergiát. A napenergia használata a Bramac Solar rendszerének közreműködésével manapság a legkörnyezetkímélőbb és legköltségkímélőbb megoldás melegvíz termeléséhez és a fűtésköltségek olcsóbbá tételére. Egy kimeríthetetlen energiaforrás, ami mindenkinek elérhető és kihasználható.

Tuti menü