Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hagyományos hőszigetelés képes leírás: KönigPUR - SZIGATECH [2. oldal]
részletek »

Hagyományos hőszigetelés: KönigPUR - SZIGATECH [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Hagyományos hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 45 db
KönigPUR Kft. - PUR hőszigetelés

KönigPUR Kft. - PUR hőszigetelés

Társaságunk a PUR ipari szigetelőanyagok és hidegtechnológiai csőtartó bilincsek gyártását tűzte ki elsődleges céljának és ehhez szorosan kapcsolódva a piaci igényeknek való lehető legjobb megfelelőséget. Honlapunkon mintákat, képeket találhat termékeinkről, megtekintheti referenciánkat és üzleti partnereink listáját. A megtekinthető, bemutatott termékeinken kivül egyedi méretű, alakú PUR alapanyagból készülő szigetelőelemek, alakzatok, formák gyártására is tudunk vállalkozni.

Kőzetgyapot szigetelés

Kőzetgyapot szigetelés

Kőzetgyapot beépítésével takarékoskodjon fűtésszámláján. A kőzetgyapot a homlokzati hőszigetelés közkedvelt szigetelőanyag megoldása. A legtöbb falazaton már 4-5 cm kőzetgyapot szigetelés alkalmazásával is jelentős, akár 50-55%-os hőveszteség csökkenést érhet el. A kőzetgyapot egyszerűen beépíthető. Éles késsel könnyen vágható. Válasszon Nobasil és Rockwool kőzetgyapot termékeink közül!

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

Magyar Perlit Kft.

Magyar Perlit Kft.

A Magyar Perlit Kft. működteti Magyarország legnagyobb kapacitású építőipari és kertészeti perlitduzzasztó illetve az egyetlen hazai szűrőperlit előállításra is alkalmas üzemét Lepsényben. Társaságunk hosszú távon elkötelezett a korszerű technológiai megoldások, a magas minőség, kedvező árfekvés, a rugalmas kiszállítás és egyéb komplex vevői igények kiszolgálása iránt. A lepsényi perlit a korábbi években széleskörű ismertségre tett szert, vevőink között megtalálhatóak a vezető borászatok, almalégyártó üzemek, gyógyszergyárak, növényolajipari vállalatok, kertészetek és építőipai termékeket előállító cégek.

Meps hőszigetelőanyagok

Meps hőszigetelőanyagok

MEPS egy szakmai egyesület, a Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete, ami 2006-ban alakult meg. Alapító tagjai Magyarország legjelentősebb expandált polisztirolhab hőszigetelőanyag gyártói. Az egyesületnek tagja lehet az a magyarországi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság, valamint természetes személy, amely, illetve aki az alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek elfogadja, az alapszabályt aláírja és kötelezettséget vállal az egyesületi célok megvalósítása érdekében történő közreműködésben, illetve a tagdíj megfizetésében. - Panelprogram: növekvő tendencia: Az immár hat éve működő panelprogramra évről-évre nagyobb az érdeklődés: elsősorban a panelházak külső szigetelését megcélzó pályázatban idén már fűtés-korszerűsítésre is lehetett pályázni. - Ki mondta, hogy a vastagság nem számít? További információ a honlapon.

Nikecell - Nitrokémia

Nikecell - Nitrokémia

Működésének hajnalán a NIKECELL üzem, a Nitrokémia központi értékesítését kiszolgáló gyártóbázisként működött. Ebben az időben nem jelentett gondot eladni termékeinket, bármennyit is gyártottunk belőlük. A rendszerváltás és a privatizáció azonban gyökeres változásokat hozott a kereskedelem területén is. Az önálló értékesítés új módszereket, piaci megoldásokat tett szükségessé. A privatizációt követő évben, a területi képviselők rendszerének felállításával, rövid időn belül sikerült visszaszerezni az átmenetileg elvesztett piacvezető pozíciónkat. Értékesítési stratégiánkban egyre inkább a vevők igényei alkották a meghatározó pontokat, valamint felnőtt a feladatokhoz egy olyan értékesítő csapat, amelyet vevőink visszajelzései alapján talán a legjobbak közé sorolhatunk az országban. Többek között az ő érdemük is, hogy ma már 160 márkakereskedővel állunk közvetlen szerződéses kapcsolatban, és összesen négyszáz állandó értékesítő partnert tarthatunk nyilván országszerte. Ennél jóval nagyobb azoknak a visszatérő kivitelezőknek a száma, akikkel a kereskedőkön keresztül közvetett kapcsolatban állunk. A tapolcai üzem megvásárlása nem csak a gyártókapacitás bővülését, de új, exportpiac ...

Nikecell hőszigetelési anyagok

Nikecell hőszigetelési anyagok

Működésének hajnalán a NIKECELL üzem, a Nitrokémia központi értékesítését kiszolgáló gyártóbázisként működött. Ebben az időben nem jelentett gondot eladni termékeinket, bármennyit is gyártottunk belőlük. A rendszerváltás és a privatizáció azonban gyökeres változásokat hozott a kereskedelem területén is. Az önálló értékesítés új módszereket, piaci megoldásokat tett szükségessé. A privatizációt követő évben, a területi képviselők rendszerének felállításával, rövid időn belül sikerült visszaszerezni az átmenetileg elvesztett piacvezető pozíciónkat. Értékesítési stratégiánkban egyre inkább a vevők igényei alkották a meghatározó pontokat, valamint felnőtt a feladatokhoz egy olyan értékesítő csapat, amelyet vevőink visszajelzései alapján talán a legjobbak közé sorolhatunk az országban. Többek között az ő érdemük is, hogy ma már 160 márkakereskedővel állunk közvetlen szerződéses kapcsolatban, és összesen négyszáz állandó értékesítő partnert tarthatunk nyilván országszerte. Ennél jóval nagyobb azoknak a visszatérő kivitelezőknek a száma, akikkel a kereskedőkön keresztül közvetett kapcsolatban állunk.

Pannon-Perlit Kft. perlitgyártás

Pannon-Perlit Kft. perlitgyártás

A Pannon-Perlit Kft. perlitgyártási divíziója bányászott és megőrölt nyersperlit duzzasztásával és nemesítésével foglalkozik. Termékeinket felhasználásuk alapján csoportosítjuk: vannak építőipari, kertészeti, környezetvédelmi és szűrőipari felhasználású. Az építőiparban a perlites vakolat, perlites habarcs és a perltes beton adalékanyagjaként szolgáló P1 vagy a P2 BAU-PERLIT, amit gyártunk. Ezek felhasználhatók könnyűbetonok illetve hőszigetelő alapvakolatok és falazó habarcsok készítésekor, mely által kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságot érhetünk el. A TETŐTÉRI-PERLIT tökéletes tetőterek, aljzatok, födémek és alaktalan, üreges terek hő- és hangszigetelésére. A GARDEN-PERLIT (kertészeti) termékünk -mely többféle szemcseméretű- természetes talajjavító tulajdonsággal bír, továbbá kiváló víztartó és tápanyag ellátó. Optimális talajklímát biztosít a növények számára. A környezetvédelmi hidrofób perlit olyan perlit, mely a vizet nem, de az kőolajszármazékokat magába szívja. A szűrőiparban a perlitet mint szűrési segédanyagot hasznosítják. Mindegyik termék más alapanyagot, duzzasztási technológiát és nemesítést (kezelést) igényel.

Peakston

Peakston

A Peakston Kft. 1993-ban családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy modern, jó minőségű és ugyanakkor elérhető árú építőipari segédanyagokat gyártson a magyar piacra. Az azóta eltelt közel tizenöt év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel, gyorsan túlnőve a családi vállalkozásokra jellemző kereteket. Jelenleg két telephelyen folyik a gyártás. Központi telephelyünk Budapesttől 15 km-re, Dunavarsányban található. Itt kapott helyet az úgynevezett nedves, vagy vödrös anyagokat (alapozók, festékek és vakolatok) gyártó üzemegység, valamint itt található mintaboltunk, laboratóriumunk, konferenciatermünk és raktáraink, illetve irodáink jelentős része. Másik telephelyünk, az úgynevezett poranyagokat (csemperagasztók, önterülő aljzatkiegyenlítő, glettanyagok, fugázók, polisztirol ragasztótapasz) gyártó üzemünk Majosházán, a dunavarsányi telephely közvetlen közelében található.

Hirdetés
Pinceszigetelés

Pinceszigetelés

Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Prokoncept - hőszigetelés

Prokoncept - hőszigetelés

Prokoncept építési és energetikai szakértők szerint is olyan építőanyag, ami meghatározó lesz a jövő építészetében. Nem csak építőanyag: egy minden szempontból átgondolt alternatíva minden építkezőnek. Kőműves, önerős építkező, vállalkozó és beruházó számára egyaránt remek megoldás! Gyors, tiszta, átlátható masszív építési rendszer, ami a mindenkinek megkönnyíti dolgát. Rendszerünk alapanyaga Neopor - a polisztirolszármazékok legkorszerűbb terméke - zsalu tégla, melyet betonnal öntenek ki. Szürke elemeink Neoporból készülnek, mely a német BASF fejlesztése, a benne lévő grafitszemcsék hőtükörként viselkednek, emiatt 30%-kal jobb hőszigetelése van az általában ismert fehér polisztiroloknál. Tiszta, gyors, költségkímélő megoldás, minden építkező álma, a Prokoncept Energiatakarékos Építési rendszer! - hőszigetelés

Remmers - hőszigetelés

Remmers - hőszigetelés

A Remmers sokoldalú partnere az iparosoknak, építészeknek, tervezőknek és műemlékvédőknek. Oldalainkon innovatív termékrendszereinkről szertnénk Önt informálni az építőipar, homlokzatvédelem, padlóbevonat rendszerek ill. faanyagvédelem szakterületéről. - hőszigetelés

Rockwool - hőszigetelés

Rockwool - hőszigetelés

A Rockwool vállalatcsoport - mint a világ legnagyobb kőzetgyapot gyártója és forgalmazója - több mint 70 éve gyárt hőszigetelő kőzetgyapot termékeket, melyek megoldást kínálnak pincétől a padlásig, bármely épülettípus esetén. Ismerje meg a honlapunkon bemutatott termékeinket, és ha felkeltettük érdeklődését lépjen kapcsolatba velünk! - hőszigetelés

sicofol

sicofol

A Remater Kft. Gombán, Monortól 3 km-re üzemel 30 fővel. Az ügyvezetők és tulajdonosok: Kilián Brigitta és Kilián Árpád. A lágy PVC fóliagyártást 1970-ben kezdtük a kábelipar részére 0,3 mm-es kábelszalggal. Az építőipar számára 1991 óta folyamatosan fejlesztjük termékeinket. Jelenleg 0,15 mm-től, 1,5 mm vastagságig, 180 cm-es szélességik gyártunk lágy szigetelő lemezt és fóliát Sicofol márkanévvel. A sicofol vízszigetelő lemezekből éves termelésünk kb.: 1/2 millió m2. Ennek 20-30%-át exportáljuk Németországba, Ausztriába, Csehországba, Szlovákiába, Ukrajnába és Romániába. A gyártás és értékesítés mellett 4 brigáddal kivitelezést is vállalunk, ami a megrendelő számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Megrendelésre a telephelyünkön a kért méretre összehegesztjük a Sicofol lágy lemezeket, azaz leplesítjük. Érdeklődőknek, új kivitelezőknek szívesen bemutatjuk a hegesztést és tanácsot adunk.

Styro-tex hőszigetelés

Styro-tex hőszigetelés

Energiát és pénzt takarítunk meg. A kisebb energiafelhasználással és a csökkentett káros anyag kibocsátással védjük környezetünket. Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezetvédelem és a rendelkezésre álló energiaforrások szűkössége miatt egyre nagyobb a megfelelő hőszigetelés iránti igény. Az energiahordozók drasztikus - és vélhetőleg tartós - áremelésével, illetve a velük együttjáró fűtési költségek növekedésével, előtérbe kerül az energiatakarékosság. Egy épület hőveszteségének körülbelül 30%-a a falakon keresztül távozik. A tetőn további 30%, az ablakokon átlagosan 20% a padlón, a födémen 10% a maradék pedig a kéményen át tiszta hőkibocsátás formájában. Ebből az is látszik, hogy felújítás esetén nem elég csak a homlokzatot szigetelni, teljeskörű munkálatokat célszerű végezni: a tetőt, illetve a födémeket is szigetelni kell, a nyílászárókat pedig ki kell cserélni. A hőszigetelés által így érhető el látványos, akár 50%-os energiamegtakarítás.

Subertres Hungaria kft. a tökéletes szigetelés

Subertres Hungaria kft. a tökéletes szigetelés

Az évek során mindig próbáltuk az építőipar technikai újdonságait, fejlődését saját munkáinkban felhasználni és tökéletesíteni, ezáltal a megrendelőink igényeit a mai napig kreatív és a jövőbe mutató technikai újdonságokkal elégítjük ki. Vállalkozásunk akár egész projektek kivitelezését, de akár részmunkákat is teljes profizmussal vállal. Gépparkunk a nagyobb földmunkákkal is könnyen boldogul, szigetelési ismereteink és szaktudásunk birtokában legyenek azok akár felújításra váró faházak, hajók, uszodák, lapos, pala vagy cserép tetők modern anyagok felhasználásával gyorsan és megbízhatóan kijavítjuk vagy újjáépítjük. Manapság gyakran találkozunk rosszul szigetelt épületekkel, itt nem csak a hő, hanem a víz elleni szigetelésre is gondolunk. Cégünk egy könnyű és egyszerű megoldást talált ezekre a problémákra, amelyeket akár egyszerre egyetlen szigetelő anyag felhasználásával képes megszüntetni.SUBER TRES a neve egy olyan szabadalmaztatott terméknek, amelyet, sokféle módot lehet felhasználni az építőiparban, az autó- és hajóiparban; felhasználása kiterjeszthető más területekre is figyelembe véve a termék szerkezeti adottságait.

SZIGATECH hőszigetelés, szigetelő anyagok

SZIGATECH hőszigetelés, szigetelő anyagok

Hőszigetelés, szigetelő anyagok: polisztirol, üveggyapot, kőzetgyapot, gipszkarton akciósan! Ingyenes szállítás az ország egész területén! Segítőkész ügyfélszolgálat! Utólagos hőszigetelés, homlokzati, lábazati hőszigetelés a legjobb árakon! Szigeteljen velünk és spóroljon meg havi több ezer forintot!

Tuti menü