Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat hőszigetelés képes leírás - Hőszigetelés.tlap.hu
részletek »

Homlokzat hőszigetelés - Hőszigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Homlokzat hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 40 db
44-es Porotherm HS tégla

44-es Porotherm HS tégla

Építőanyag akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Miért venne építőanyagot máshol, ha nálunk mindent egy helyen megtalálhat?

Az építőipar építőmesterei.

Az építőipar építőmesterei.

Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Az építőipar mesterei.

Az építőipar mesterei.

Lakásfelújítás 2010 Családi házak,panellakások felújítását,átalakítását vállaljuk, Budapesten és környékén. Kulcsra kész kivitelezés az Ön igényei szerint! Teljes ügyintézés és anyag beszerzés a legkedvezőbb árakon! Kérjen ingyenes árajánlatot, amit 3.munkanapon belül elkészítünk. Bizalommal hívjon!

Baucooperal kft.

Baucooperal kft.

Szakterületeink: - Épületek, lakások generálkivitelezése, szerkezetkész építése, felújítása, teljeskörű átalakítása. - Homlokzatok hőszigetelése (Dryvitozás), térburkolás, viacolorozás. - Lábazatok terméskövezése, hideg és melegburkolatok készítése. Vállaljuk családi házak, épületek generálkivitelezését, szerkezetkész építését, tervezéssel, anyagbeszerzéssel, felelős műszaki vezetéssel kulcsrakész átadásig! Több évtizedes szakmai gyakorlat és tapasztalat! Minőségi garancia munkánkra! Műszaki tervtől a kulcsátadásig! Tisztességes árakkal! A munkaszerződés maradéktalan betartásával! Szakipari munkák anyagbeszerzéssel! Levesszük a válláról a strapás és idegesítő utánajárást!

Concordia-Therm Kft.

Concordia-Therm Kft.

Cégünk profilja építőanyag kereskedelem, termékeink közt megtalál minőségi hőszigetelő, és magastető rendszereket, gipszkartonokat és tartozékait, ereszcsatornákat és bádogos termékeket, valamint a forgalmazunk belsőépítészeti profilokat, és ezek kiegészítő elemeit, továbbá homlokzatdíszítő profilokat, és kivitelezők által tervezett egyedi díszítőelemeket. Hőszigetelő rendszerekből hatalmas raktárkészletünk van, szállítás akár 24 órán belül megoldható, kiválasztott színes vakolatát megnézheti nagyobb felületen a kívánt struktúrában, megmaradt áruját teljes áron visszavásároljuk (kivétel az egyedi színezők) telefonon is megrendelheti, 5+5 év rendszergarancia, árgarancia, díjtalan szállítás.

Egri Alpin Club - homlokzati hőszigetelés

Egri Alpin Club - homlokzati hőszigetelés

Egri Alpin Club alpintechnikai épületfelújító és hőszigetelő vállalkozás. Cégünk az Egri Alpin Club 1985-ben, mint hegymászó és barlangász egyesület alakult. A kínálkozó lehetőségek a későbbiekben szükségessé tették egy ipari alpintechnika alkalmazásával működő gazdasági részleg kialakítását. Ma már a kötéltechnika alkalmazásával végzett épület karbantartás, valamint a különleges, nehezen megközelíthető és emiatt a hagyományos módon való megközelítést kizáró munkavégzés elfogadott és gyakran alkalmazott technológia az építőiparban. Egyes esetekben az állványozás költségéből a munka kötéltechnikával elvégezhető, ez komoly előnye az alpintechnikának. A mai világban célszerű több irányban elindulni, ezért a speciális technológia mellett a hagyományos technológiával megvalósított külső és belső festéseket valamint homlokzati (dryvit) hőszigeteléseket is vállalunk. A felhasznált anyagoknál igyekszünk a jobbminőségű és ezáltal tartósabb anyagokat megtalálni és felhasználni. Árajánlatunkat helyszíni felmérés és személyes találkozás után az igényeknek megfelelően készítjük el.

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Extrém Élmény Bt.

Extrém Élmény Bt.

Nem éri el a helyet, ahol a munkája lenne? A szakmáját értő kreatív ipari alpinista munkájára van szüksége? Tisztán szeretné visszakapni a munkaterületet, ahogy átvették?Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne, ha a biztonsági szabályok szerint dolgozó céget bízna meg, ha korrekt, megbízható szakemberekkel szerződne. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Extreme Works Kft. - homlokzati hőszigetelés

Extreme Works Kft. - homlokzati hőszigetelés

Az ExtremeWorks Kft. 2002-ben jött létre Pécsett, egy másik építőipari vállalkozásból történt kiválást követően, építőipari kivitelezési munkák elvégzésére. A cég, a piaci keresletből adódóan, elsősorban hőszigetelési ill. homlokzat-felújítási munkákat végez, de komoly tapasztalatunk van panelhézag szigetelésben, veszélyessé vált épületek, ipari csarnokok, ipari kémények bontásában, lapos tetők hő-, és vízszigetelésében, régi épületek, templomtornyok tetőszerkezetének, fedésének felújításában, magasban végzett korrózióvédelmi, és szerelési munkákban, valamint beltéri felújításokat (gipszkarton szerelés, festés, mázolás) is végeztünk már. A munkavégzés során a lehető legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, szakszerűen, pontosan ragaszkodva a technológiai leíráshoz. Referenciáink elsősorban DRYVIT ill. REV-COLOR homlokzati hőszigetelő rendszerekre vonatkoznak, de igény esetén megrendelőink is kiválaszthatják a felhasználandó anyagokat. Az árajánlat készítés- magától értetődően- díjmentes. Hő-, és vízszigetelési munkáinkra, a piaci szereplők többségétől eltérően, 10 év garanciát vállalunk.

Hirdetés
Forester - homlokzati hőszigetelés

Forester - homlokzati hőszigetelés

Nyílászáróink hőszigetelő képessége sokkal kisebb mint a falaké, s ha ezen még a nyílászárók rossz állapota is hozzájárul, akkor az ablakok résein a levegővel a fűtési energia 1/3-a is eltávozhat. Leggazdaságosabb megoldásnak tűnik a régi nyílászáróink szigetelése. Házilagos kivitelezés során olyan problémákkal találkozhatunk, amit a rendelkezésre álló technikai hátérrel megoldani nem tudunk. Nem zárnak a zárak, az alkalmazott szigetelőanyagok vagy kevésnek bizonyulnak, vagy feszítik az ablakszárnyakat. Ezen segít a hétköznapban svéd technológiaként emlegetett eljárás. Ennek lényege, hogy a tok és az ablakszárny közé elasztikus szilikoncsövet építünk be. Rögzítése bemarásos technológiával illetve ragasztással történhet. Bemarásnál az élsarkokba 3 mm széles, 6-7 mm mély hornyot marunk, majd ebbe a horonyba préseljük a szigetelőanyag horgas lábát. Ragasztásnál speciális anyaggal rögzítjük a csöveket az ablakszárnyakon, ill. a tokon. A szigetelőanyag méretét az ablak és a tok közötti hézag határozza meg. Mivel ezek a szigetelőanyagok nagyon elasztikusak 1 -12mm közötti hézagokat könnyen megszüntethetjük. Ennél nagyobb deformálódásnál már az ablakszerkezetek javítására is szükség lehet

Gilt group, építőipar és marketing

Gilt group, építőipar és marketing

Gyorsaság, minőség, kedvező ár. Ezekre az alapelvekre támaszkodunk mindahányszor ön felkeres minket. A GILT Cégcsoport két tagja kiemelkedő eredményekkel működik két egymástól merőben eltérő szakterületen: a marketing és az építőipar területén. A Gilt Építőipari és Kereskedelmi Kft. kiemelt szakértelemmel és tapasztalattal bír az építőipar teljes területén. Számtalan családiház, társasház megépítése áll a cég referenciái között. Néhány szó egyéni munkamódszereinkről: Vissza az alapokhoz. Az utóbbi évek marketing szemlélete, a folyamatos új utak keresésének látszólagos kényszere miatt, eltérni látszik a marketing eredeti értelmétől. A marketing egyetlen célja, a lehető legkedvezőbb környezeti feltételek biztosítása, a termékek és szolgáltatások értékesítéséhez. Nincs egyedüli üdvözítő módszer! Valljuk, hogy a kitűzött cél eléréséhez több út is vezet. Igen ám, de nem mindegy milyen áron. Ezért a marketinget, mint projektként értelmezzük, és projekt hatékony megvalósításához a lehető legjobb cél-eszköz kombinációt ajánljuk és dolgozzuk ki. Tudás és Intuíció Szintézise. Valljuk, hogy az alkalmazható tudás csak három dimenzióban, az ügyesség, intuíció és a tények mentén érhet ...

Grieszler Mérnökiroda Kft.

Grieszler Mérnökiroda Kft.

A GRIESZLER Mérnökiroda 2000-ben alapított családi vállalkozás. Az építő- és faipar területén, Magyarországon is -osztrák minta szerint- teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek. Erre, a mérnöki végzettségű tulajdonosok több mint tízéves tervezési- és kivitelezési gyakorlata a garancia. Tevékenységi területünk Sopron és vonzáskörzete. Szolgáltatásaink: építészeti- és szerkezeti tervezés, építkezések irányítása, szervezése, szaktanácsadás, saját fejlesztésű favázas építési rendszerrel épületek tervezése és kivitelezése. 2003. óta Funder-MAX magyarországi képviselet. Az osztrák Funder-MAX az építő- és a bútoripar számára gyárt anyagokat. 2004. óta Oberndorfer magyarországi képviselet. Az Oberndorfer Ausztria vezető, vasbeton-szerkezeteket gyártó és kivitelező vállalkozása. A GRIESZLER Mérnökiroda Kft. jelenleg saját irodaházát építi a Soproni Ipari Parkban. GRIESZLER Mérnökiroda Kft. - Építészeti és szerkezeti tervezés - Építkezések irányítása,szervezése - Favázas épületek (tervezése és kivitelezése) GRIESZLER Mérnökiroda Kft. H - 9400 Sopron, Cseresznye sor 11. Tel.: +36 99 / 506 181, Fax: +36 99 / 506 182, E-mail: info@grieszler.hu ...

Hang és hőszigetelés polisztirol betonnal.

Hang és hőszigetelés polisztirol betonnal.

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,tanácsadása. Ha Ön aljzatbetont kíván mi kiöntjük! Eláruljuk milyen típusú aljzatra van szüksége meglévő terepviszonyok alapján és a technológiai eszközünkkel el is készítjük azt. Kiszámoljuk az ideális Esztrich aljzat vastagságát, előkészítjük a terepet s leöntjük az aljzatot. Gépesített technológiánk segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat hatalmas szakértelemmel készítjük el, mert több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen fel bizalommal!

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Vállalatunk minőségi szigetelő anyagokat kínál családi házak, valamint köz és ipari épületek külső és belső hőszigetelésére. A bel tér szigetelésére kiválóan alkalmas a gipszkarton, amely a laktér esztétikus kialakítására is jól használható. A homlokzati hőszigetelésre pedig ásványgyapot vagy polisztirol alapú hőszigetelési rendszereket ajánlunk. Intelligens ház kialakítását is vállaljuk, hogy otthonában mindent egy gombnyomással irányíthasson.

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeretteink és saját magunk számára biztosíthassuk az otthon melegét. Ennek azonban nem csak érzelmi, hanem gyakorlati oldala is van: otthonunk hőháztartása az építéshez felhasznált anyagokon és a fűtési rendszeren túl lényegében a hőszigeteléstől függ. Az utóbbi években rengetegen látták be az utólagos hőszigetelés fontosságát, az újépítésű házak legtöbbjét pedig már eleve homlokzati hőszigeteléssel építik meg.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Érdekli, hogyan tudja egy festék módjára felvihető hőszigetelési tulajdonsággal rendelkező építési technológiával energiafelhasználását* jelentősen csökkenteni? Ha igen, akkor ehhez pár gondolatba vegyük végig a hagyományos hőszigetelési és energia-megtakarítás komplex problémáját. Majd megismertetjük az egyedülálló energiamegtakarító képességgel rendelkező festék-bevonattal.

Hőszigetelés a MAGYAR-Festék-től Rendeljen most!

Hőszigetelés a MAGYAR-Festék-től Rendeljen most!

Homlokzati hőszigetelés,Hőszigetelő rendszer,Kőzetgyapot szigetelés,Üveggyapot hőszigetelés forgalmazása nagy választékban. Texturato díszvakolatok 10 év Uv Stabilitási garanciával. Kingstone hőszigetelő rendszerhez EMI minősítés. Ingyenes szállítás Pest megye területén. Hőszigetelés szaktanácsadás. Kingstone márkakereskedés! Homlokzati hőszigetelés,Hőszigetelő rendszer,Kőzetgyapot szigetelés,Üveggyapot hőszigetelés forgalmazása nagy választékban. Texturato díszvakolatok 10 év Uv Stabilitási garanciával. Kingstone hőszigetelő rendszerhez EMI minősítés. Ingyenes szállítás Pest megye területén. Hőszigetelés szaktanácsadás. Kingstone márkakereskedés!

Tuti menü