Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés és penész képes leírás - Hőszigetelés.tlap.hu
részletek »

Hőszigetelés és penész - Hőszigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Hőszigetelés és penész
Keresés
Találatok száma - 17 db
Bartosz szellőztető rendszer

Bartosz szellőztető rendszer

A Jövő technológiája, a BARTOSZ lakás-szellőztető rendszer: A Bartosz cég által tervezett hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja a lakás levegőjének optimális paramétereit alacsony energiafelhasználás mellett. A spirál ellenáramú hőcserélő segítségével elértük a piacon kiemelkedően magas (85-92%-os) hatásfokot. Az ellenáramú hőcserélő az egyik legkiválóbb hővezető anyagból: alumíniumból készült. Különlegessé a spirális belső kialakítása teszi, amely maximalizálja a hatásfokot. A jól megtervezett és kivitelezett mechanikus szellőztetés előnyei: Friss, tiszta levegő a helyiségekben, szobákban a szellőztetésen megtakarított energia 85-92 % a nedvesség, és a penészgomba elleni védelem jobb egészségügyi körülmények az allergiásoknak is külső zajok, por bejutása csökken, ill. megszűnik ventillációs kémények nem szükségesek. Mivel a rendszer nem kompakt, így nagyon könnyű hozzátenni, illeszteni más elemeket is, pl: fűtőtestek (kaloriferek), hűtőtesteket, párologtatók, párátlanítók. Különösen télen szembeötlő ennek a kitűnő hatásfokú hőcserélőnek az előnye, mivel az elhasznált levegőből visszanyert hővel csökken a hőveszteség. Keresse fel honlapunkat!

Bona-si - Szigetelés

Bona-si - Szigetelés

Szigeteléshez keres minőségi megoldást? A Bona-Si Épületszigetelő Bt. professzionális szolgáltatásokat nyújt fal ? és vízszigetelés területén. Tevékenységi körünkbe tartozik injektálás, pince szigetelés, utólagos szigetelés, nedves és salétromos falak szigetelése, utólagos hőszigetelés, homlokzat szigetelés. Mind emellett foglalkozunk acéllemez gyártásával és forgalmazásával. Az egész ország területén elérhető szolgáltatásunk, egész évben, akár hétvégén is hívhat minket! Az általunk elvégzett utólagos falszigetelésre 20 év garanciát vállalunk. Hívjon minket bátran a honlapon megtalálható elérhetőségeken, és kérje szakképzett kollégáink segítségét.

Energiamegtakarítás hőszigeteléseel - Unipur

Energiamegtakarítás hőszigeteléseel - Unipur

A Purhab alapú szigetelőrendszer tökéletes hő- és vízszigetelő anyag, ami a felhasználható bármely területen mint ipari, mint mezőgazdasági, mint lakossági célra. A habosodás folyamán kialakult zárt cellák miatt hőszigetelése jobb bármely más szigetelőanyagnál és még a páradiffúziót is átengedi. Ezen kívül a por Purhab által a nehezen megközelíthető, bonyolult épületek is egyszerűen hőszigetelhetővé válhatnak. Felhasználható még hajószigetelés, csövek, medencék vízközeli helyek szigetelésére. Mérésekkel igazolt érték!

Építkezők Blogja

Építkezők Blogja

Szeretnéd hőszigetelni otthonodat, de félsz a penészes falaktól? Sok rémtörténetet hallottál? Tarts velünk az Építkezők Blogjába, s megmutatjuk neked mi mindent kell hőszigetelned, s mindezt hogyan. Tudtad, hogy a hőszigeteléshez a külső falakon kívül a lábazat és a tető hőszigetelése is beletartozik? S ha mindezeket együttesen és szakszerűen szigeteled, rendszeresen szellőztetsz huss a penésznek. További hasznos ötletre van szükséged? Gyere és tarts velünk a hetente megújuló Építkezők Blogjába!

Festék festék szaklap

Festék festék szaklap

Minden a mi festék, festék információk általános gyűjtőhelye. amennyiben festékkel kapcsolatos problémája és kérdése van kérjük látogasson el festéses oldalunkra. Festék a mindennapos festék technikákról. Festék és mázolás ha otthon szeretné alkalmazni a festési trükköket. Festék és hőszigetelés.. Festék és festék technikák.

Hivatalos ThermoShield forgalmazó

Hivatalos ThermoShield forgalmazó

Az SPM Thermo-Shield® Inc. kiváló minőségű ZÖLD, nem veszélyes, vizes bázisú, energiatakarékos, védőfestékek és bevonatok teljes termékskáláját kínálja, amelyet építészeti, ipari, tetőszerkezeti és hobbiágazatokon belüli alkalmazásokra terveztek. A Thermo-Shield® termékeket a kerámiaiparban tevékenykedő tudósokkal együtt fejlesztették ki s azok 1984 óta vannak jelen a piacon, figyelemreméltó sikerrel. A Thermo-Shield® az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának UL (Minősítési Laboratórium) Energiasztár Bizonyítványával, valamint a CRRC (Hűvös Tető Osztályozási Tanács) bizonyítványával is rendelkezik.

Hőhíd - párásodás - penészesedés

Hőhíd - párásodás - penészesedés

A harmatpont az a hőmérsékleti érték, amelyben az adott mennyiségű légpára gőznyomása éppen 100 százalékos relatív páratartalmat jelent, más szóval a levegő párával telített. A pára minden harmatpont alatti felületre lecsapódik. Ha a felülettel érintkező, azzal azonos hőmérsékletű határrétegben a relatív nedvességtartalom eléri a 75 %-ot kapilláris kondenzáció jön létre, eléri a 100 %-ot felületi kondenzáció, azaz páralecsapódás jön létre. A nedvesség jelenléte a gombásodás szükséges feltétele, mivel a gombák tápanyagot csak vízben oldott állapotban tudnak felvenni. A levegőben mindig találhatók olyan szaporodásra képes penészgomba elemek, amelyek számára az adott hőmérséklet- és fényviszonyok megfelelőek. A gombásodás/penészesedés kialakulásához idő kell, kísérletek szerint öt egymásra következő nap szükséges. Ha ezt el szeretné kerülni látogasson el oldalunkra!

Hőkamerás vizsgálat

Hőkamerás vizsgálat

Penészedik a lakása? Nem szeretné az utcát fűteni? Nem tudja, hol szivárog a víz a falban? Padlófűtése sérülésének megállapításához nem szeretné az egész padlót feltörni? Megoldás: hőkamerás vizsgálat! Vállaljuk hőkamerás vizsgálatok és egyéb szolgáltatások elvégzését profi kivitelezéssel és minőség garanciával

Hőszigetelés Akció

Hőszigetelés Akció

Víz- és hőszigetelőanyag kereskedelem raktárról, állandó szezonális akciókkal, 20 éves tapasztalattal Budaörsön és Szekszárdon projektárakkal, szaktanácsadással, kiszállítással az egész ország területén. Bitumenes vízszigeteléshez, PVC szigeteléshez, hőszigetelő lemezek rögzítéséhez egyéb termékek akciós áron. A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. 1990-ben alakult, kimondottan szigetelési munkák kivitelezésére. Trunk Tamás tulajdonos ügyvezető 1982 óta megszerzett szakmai tapasztalata a tetőszigetelés területén, illetve a tapasztalt és összeszokott szigetelő szakembergárda garantálja a minőségi szigetelést.

Hirdetés
Hőszigetelő festék

Hőszigetelő festék

Hőszigetelés festékkel? Igen. Ismerje meg Ön is a hőszigetelő festék nyújtotta számos előnyt. A hőszigetelő festék az alábbi problémákra nyújt hatékony és bizonyítottan bevált megoldást: - hőszigetelés - hővédelem - penészmentesítés - energiamegtakarítás - rugalmas - páraáteresztő - vízhatlanság Az apró, milliméternyi nagyságú üvegkerámia gömbök a festékben a hővisszaverő képessége által érik el a hőszigetelő képességet. Hőszigetelés festék felhasználásával.

Pára - penész - hőszigetelés

Pára - penész - hőszigetelés

Száraz, jól szellőzött, megfelelő hőmérsékletű felületen a penészedés nem indul el, vagy ha már bekövetkezett a baj, akkor ezen feltételek biztosításával megszüntethető. Nem kell mindjárt különböző vegyszereket bevetni, hisz minden olyan tüneti kezelés, ami nem a penészképződés okait szünteti meg, csak átmeneti 'tünetmentességet' eredményez. A kezelő szer hatóanyagának lebomlása után a penészképződés kiújul.

Penészmentesítés

Penészmentesítés

Egy lakás folyamatos újítást, karbantartást igényel, ezért érdemes pár évente újrafesteni a falakat is, mellyel nemcsak a színeket erősíthetjük meg, hanem számos kórokozót tarthatunk távol otthonunktól. Ezen kórokozók legismertebb fajtája a penész, mely gyakran megkeseríti sok család életét.

Szigetelés és penész

Szigetelés és penész

A napjainkban oly nagy mértékben előforduló penészesedés okát az építési, technológiai, fejlesztési eredményekben, illetve ezek építőipari alkalmazásaiban kell keresni, vagyis a falazórendszerek, a külső hőszigetelő rétegek, és a nyílászárók területén, melyek következtében a lakás egyre inkább a külvilágtól hermetikusan elzárt dobozzá válik, ez pedig komoly légtechnikai következményekkel jár. Az ablakgyártás nagyarányú fejlődése következtében sikerült elérni, hogy a mai korszerű ablakok többsége tökéletes légzárásúak legyenek. Ezzel azonban megszűnt a nyílászárók természetes szellőzése, és sok esetben erre vezethető vissza a penész kialakulása és a páralecsapódás. További ok lehet, hogy az épületekből elfogytak a tartalékok, csökkentek a légtartalékok és a falazatok vastagsága is.

ThermoShield

ThermoShield

A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)

ThermoShield

ThermoShield

A ThermoShield festékcsaládot forgalmazó vállalkozás a vizsgálat során nem tudott benyújtani olyan bizonyítékot, amely igazolta volna a termék használatával elérhető eredményeket. A bizonyítékok (tanulmányok, cikkek, vizsgálati jegyzőkönyvek) csupán azt támasztották alá, hogy a ThermoShild termékek csökkentik a penész kialakulásának esélyét, de teljesen nem szüntetik meg azt, valamint, hogy alkalmasak az energia-megtakarításra és a környezeti hatásokkal szembeni védekezésre. A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Czinege és Fiai Kft. a ThermoShild népszerűsítése során tájékoztatásaival megtévesztette a fogyasztókat, ezért 1.750.000 Ft bírság megfizetésére kötelezte a vállalkozást. A GVH súlyosító tényezőként értékelte a bírságkiszabás során azt, hogy a közel két éven át zajló kampánnyal nagy számú fogyasztót értek el - áll a hivatal közleményében.

ThermoShield hőszigetelő festék forgalmazás és kivitelezés GARANC

ThermoShield hőszigetelő festék forgalmazás és kivitelezés GARANC

Vegye meg nálunk az eredeti ThermoShield hőszigetelő bevonatot; kivitelezésre akár 10% kedvezményt adunk. Keressen minket MOST! A ThermoShield beltéri hőszigetelő festékbevonat olyan gyantát tartalmaz, amelynek köszönhetően egy rendkívül speciális, féligáteresztő membránként funkcionál. Ez annyit tesz, hogy meggátolja a kívülről érkező nedvesség falazatba kerülését, ellenben képes a már benne lévő nedvességtől megszabadítani úgy, hogy szivattyúhoz hasonló működésével kiszárítja a falat. Így növeli a fal hőszigetelési hatékonyságát, és minimalizálja egyszersmind a fűtésszámlák mértékét is, azaz hatalmas energiamegtakarítást eredményez!

Var-szig Kft. - Hőszigetelő anyagok

Var-szig Kft. - Hőszigetelő anyagok

A Var-szig Kft. Budapesten a XVII. kerületben található szigetelőanyag kis- és nagykereskedés. Elsősorban hő-, hang- és vízszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Kínálatunkat az akcios-hoszigeteles.hu címen megtalálható oldalon tekintheti meg. Termékeink között megtalálhatók a hőszigetelő rendszerek, rendszer kiegészítők és tartozékok, vakolatok és festékek, szigetelő anyagok, ablakpárkányok, ragasztók, tető- és építési fóliák, gipszkarton és tartozékai, zsindelyek és vízszigetelés. Árainkról és a házhoz szállítás feltételeiről oldalunkon tájékozódhat . Kérdéseikkel és a megrendeléssel kapcsolatos információkkal kapcsolatban keresse a vevőszolgálatot.

Tuti menü