Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hőszigetelés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
44-es Porotherm HS tégla

44-es Porotherm HS tégla

Építőanyag akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Miért venne építőanyagot máshol, ha nálunk mindent egy helyen megtalálhat?

Abadus - A munka alkusz

Abadus - A munka alkusz

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételekkel találjon egymásra! Ha Ön munkát kínál, a szakemberek által adott ajánlatokból válogathat, míg szabadúszó munkavállalóként keresgélhet a munkák között és ajánlatot tehet rájuk! Ismerje meg és használja ki az abadus előnyeit! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan! Jó munkát kínálunk!

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást. Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást.

Ablakcsere Budapesten és környékén

Ablakcsere Budapesten és környékén

Télen Ön is az utcát fogja fűteni, vagy egy ablakcsere után már csak a saját lakását?Komplett ablak csere Budapesten és vonzáskörzetében! Új ablakot, vagy ajtót akar? Akár ablakot akar cseréltetni, akár építkezik, mindkét esetben tudunk Önnek segíteni! Vállalkozásunk elsősorban műanyag és fa ajtó, műanyag és fa ablak forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Kattintson ide most!

Ablakszigetelés

Ablakszigetelés

Mint már bizonyára tapasztalta a szivacs, filc vagy profilgumik felragasztása az ablakok, ajtók érintkező felületeire nem tökéletes és főleg nem tartós megoldás. Ezzel szemben mi a korszerű gyártók példájából tanulva, olyan tartós megoldással javítjuk meg régi nyílászáróit, ami a mai korszerű nyílászáróknál már természetes alapkövetelmény. Ajtó technológia: A technológia lényege, hogy az illeszkedő éleknél az élsarkokba a nyílászáró teljes kerülete mentén célszerszámmal egy megfelelő szélességű és mélységű hornyot marunk az ablak- illetve ajtókeretbe, vagy szárnyba, majd egy speciális profilú szigetelőanyagot (a svéd Euro-Strip rendszer alkalmazásával) rögzítünk bele. A horonymarás és a munkálatok során keletkező forgácsot, hulladékot természetesen nyomtalanul eltakarítjuk. Ablak technológia: A szigetelőanyag méretét az illeszkedő felületek közötti távolság függvényében válasszuk meg. A speciális profil kialakítása biztosítja a megfelelő rögzítést, és a nyílászáró becsukásakor a tökéletes tömítést. A szigetelőanyag elhelyezkedése esztétikus és tisztítás során sem károsodik.

Ablakszigetelés - ablakszigetelő

Ablakszigetelés - ablakszigetelő

Ne engedje kiszökni a meleget! Megoldás: az ablakszigetelés! A legjobb módszer, hogy a fűtésszámla kisebb, otthona komfortja pedig nagyobb legyen! A nyílászáró szigetelés gyorsan megtérülő befektetés, az utólagos ablakszigetelés segítségével nem kell többé a hidegtől tartania! Ajtó, ablak-szigetelés az ablakszigetelőtől, az otthon melegéért!

Ablakszigetelés - Comfortablak

Ablakszigetelés - Comfortablak

Cégünk a Comfort Ablak Kft. öt éve foglalkozik műanyag nyílászárók, forgalmazásával, és beépítésével. Komoly szakmai tapasztalattal, jól képzett szakemberekkel, szolgáltatások széles skálájával állunk az építkezők és felújítani szándékozók, valamint a nagyberuházók rendelkezésére. Vállalkozásunk irányvonala, hogy a kiemelkedő minőséget a kedvező árakkal párosítsuk! Nyílászáróink nemcsak családi házak, hanem oktatási intézmények, kórházak, bankok, szállodák, irodaházak, üzletközpontok, sportlétesítmények kivitelezése során felmerülő vevői, tervezői igények, elképzelések megvalósítására is egyaránt alkalmasak, melyet számos referencia bizonyít. Teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, szakembereink akár már a tervezéstől is segítenek az elképzelések megvalósításában. Felmérjük az igényeket, a legyártott nyílászárókat kiszállítjuk, beépítjük, és a szervizelésről is gondoskodunk. Emellett természetesen fontos szerepe van az olcsó áraknak, a határidők pontos betartásának, a szaktanácsadásnak, és az udvarias, hozzáértő személyzetnek. Nyílászáró kereskedésünk mögött komoly piaci tapasztalat, technológiai háttér és magasan képzett szakmai csapat áll.

Ablakszigetelés - nyilászárók szigetelése

Ablakszigetelés - nyilászárók szigetelése

Ne az utcát fűtse! Az ajtók, ablakok és nyílászárók utólagos szigetelésében 10 éves tapasztalattal rendelkezünk és 7 év garanciát vállalunk, ha pedig nem festik le a szigetelő anyagot, akkor arra 10 év jótállást biztosítunk! Egy átlagos lakás esetében a nyílászárókon levő rések együtt egy kosárlabdánál is nagyobb lyukat képesek kiadni és rengeteg hőt az utcára engedni, emellett pedig a port és a szmogot is beengedjük. A gáz ára már most az egekbe szökött és tovább nő! Érdeklődés esetén 1996-ban leszigetelt referenciákat tudunk bemutatni, ahol még mindig tökéletes a szigetelő állapota. Azoknak, akik egy olyan ablakfelületet szeretnénk, amelynek szigetelési tulajdonságai megegyeznek egy téglafaléval, kínálunk egy olyan pofi megoldást, amely olcsóbb az ablakcserénél!

Ablakszigetelés svéd módszerrel

Ablakszigetelés svéd módszerrel

Miért annyira elterjedt szolgáltatás az ablakszigetelés? Ez a hasznos eljárás nemcsak a lakás hőszigetelési képességén javít. Számos más olyan előnye és tulajdonsága van, ami miatt sokkal jobban megéri alkalmazni, mint lecserélni a nyílászárót. Az oldal bemutatja ezeket és azt is, hogy mi a különbség a svéd módszer és a hagyományos ragasztott ablakszigetelés között. Nézzük meg az oldalt!

Hirdetés
Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása

Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása

Épületasztalos csapatunk az alábbi tevékenységekkel áll Megrendelőink rendelkezésére: ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat készítése ; nyílászárók hőszigetelésének teljeskörű tervezése ; meglévő fém, fa ablakok, nyílászárók hőszigetelése bontás nélkül ; ablakok, ajtók, ajtószárnyak hőszigetelt üvegezése ; műemlék ajtók, ablakok bontás nélküli hőszigetelése, valamint szigetelés bemarása svéd kaucsuk szigetelővel. Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása Budapesten és környékén garanciával!

ablakszigetelő ajtószigetelő szilikongumi o profilok gyártása

ablakszigetelő ajtószigetelő szilikongumi o profilok gyártása

Szilikon, szilikongumi termékgyártó cég: Bondex Szilikontechnika Kft. Szilikoncső és szilikontömlő termékek, szilikongumi tömítőprofilok, ablakszigetelő - ajtószigetelő szilikongumi o profilok gyártása, szilikonlap és szilikonlemez termékek, szilikongumi hőfüggönyők, műszaki szilikon tömítések. Ajtószigetelések, ablakszigetelések utólagosan beépíthető szilikon o profiljai.

Állványozás

Állványozás

Állványozás Az állványozás vállalja állványzatok szakszerű építését és bérbeadását. Állványozás, állványozás most, állványépítés. Állványozás a következő kategóriákban található: Állványozás Az állványozás vállalja állványzatok szakszerű építését bérbeadását. Állványozás, állványozás most, állványépítés. Állványok építése, állvány. állványozás állvány építés állvány kölcsönzés, állvány bérlés guruló állvány bérbeadása lépcső állvány bérbeadása állványozás

Alumínium ablak 0,9 kW értékkel!

Alumínium ablak 0,9 kW értékkel!

Alumínium ablakok 0,9 kw/m2 hőszigeteléssel és ajtók széles választékával várja az Atriumbatta Kft. Százhalombattán. Alumínium nyílászáróink TKI profilból készülnek, amely a legjobb minőséget képviselik a piacon. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg alumínium nyílászáró kínálatunkat. Nyílászáró gyártással foglalkozó cégek részére ajánlunk alumínium profilokat is.

Alumínium redőny mint hőszigetelő

Alumínium redőny mint hőszigetelő

Épületek külső és belső árnyékolása, árnyékoló berendezések automatizálása. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Röviden Magunkról: 1994 óta foglalkozunk árnyékoló berendezések forgalmazásával. Míg kezdetben elsősorban redőnyök, reluxák értékesítése volt a meghatározó, addig napjainkban már a minden igényt kielégítő árnyékoló berendezéseket kínáljuk ügyfeleinknek. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy már nem elsősorban a hirdetések hatására, hanem a jó hírnév miatt keresnek bennünket. Referenciáink között országszerte több ezer elégedett vásárlót és több nagyobb projektet tudhatunk. Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolót. Ami miatt sokan választanak bennünket: Élvonalbeli hazai és nemzetközi gyártók termékei Hosszú életű, garantált minőségű termékek 1-5 év garancia Referenciák Jól képzett szakembergárda Kiterjedt ügyfélkör

Ami egy hőszigeteléshez kell kedvező áron!

Ami egy hőszigeteléshez kell kedvező áron!

Hőszigetelés kivitelezés kedvező áron! Hideg van, meleg van? Nem, számit, mert a hőszigetelés megoldja ezt a problémát, Megoldások ötletek!! Családi ház hőszigetelés kivitelezése, vagy felújításánál vállalunk minden, kőműves munkát, ami csak egy hőszigetelés munkánál előfordulhat. Vállaljuk generál kivitelezésben a hőszigetelés az alaptól a tetőig.Családi ház szigetelés családi ház hőszigetelése kivitelezés oldalfal hőszigetelés pince szigetelés főfal szigetelés A megfelelő hőszigeteléssel a téli hő veszteség csökkenthető, de a nyári melegben is hűvösebb sőt elkerülhető a hő hidak kialakulása. Külső hőszigetelés 60, 80, 100-sal történik, melynek páratechnikai tulajdonságai megfelelnek, térelhatároló falszerkezetektől elvárt követelményeknek. Ha hő szigetel vagy, felújít kőműves szakembere szüksége lesz Grafitos EPS: Alapanyaga polisztirol gyöngy EXPANDÁLT POLISZTIROL EPS:kőolajból előállított polimerizált sztirolgyöngy Felhasználási területek - homlokzati hőszigetelés - tetőtér, szarufák közötti hőszigetelés - padló hő és hangszigetelés - lapos tető hőszigetelés - padlásfödém hőszigetelése - pincefödém hőszigetelése Hőszigetelés kivitelezése, vagy felújításánál vá

Art Proof Kft.

Art Proof Kft.

Cégünk, az ArtProof kft. fő tevékenységi köre a lapos tető hő- és csapadékvíz elleni szigetelése, talajban lévő szerkezetek hő- és víz elleni szigetelése illetve üzemi víz elleni szigetelés, továbbá az ezekhez kapcsolódó munkák szakszerű kivitelezése, több éves tapasztalattal. Továbbá vállaljuk növényzettel telepített zöldtetők és belső udvarok minőségi kivitelezését, valamint speciális szigetelések elkészítését, javítást, felújítást, karbantartást, hasznosítjuk kihasználatlan tető felületét s járhatóvá tesszük, teraszt alakítunk ki és egyéb speciális munkákat is teljesítünk. Bátran bízza ránk magát! Látogassa meg weblapunkat toábbi részletes információkért!

Az építőipar építőmesterei.

Az építőipar építőmesterei.

Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Tuti menü