Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: ThermoShield - WestCell [10. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: ThermoShield - WestCell [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
ThermoShield az átverés

ThermoShield az átverés

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Vj-73/2012. ügyszámon eljárást indított a Czinege és Fia Kft-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. A GVH 2012. szeptember 28-án versenyfelügyeleti eljárást indított a Czinege és Fia Kft-vel szemben, mert valószínűsíthetően nem kellően megalapozott hatásokat, illetve célra való alkalmasságot jelenít meg a -ThermoShield- elnevezésű termékcsaládhoz tartozó ThermoShield Interiur, ThermoShield Exteriur, Thermo Vital, Top Coat és Top Shield termékhez kapcsolódó marketingkommunikációs eszközein.

ThermoShield hőszigetelő festék forgalmazás és kivitelezés GARANC

ThermoShield hőszigetelő festék forgalmazás és kivitelezés GARANC

Vegye meg nálunk az eredeti ThermoShield hőszigetelő bevonatot; kivitelezésre akár 10% kedvezményt adunk. Keressen minket MOST! A ThermoShield beltéri hőszigetelő festékbevonat olyan gyantát tartalmaz, amelynek köszönhetően egy rendkívül speciális, féligáteresztő membránként funkcionál. Ez annyit tesz, hogy meggátolja a kívülről érkező nedvesség falazatba kerülését, ellenben képes a már benne lévő nedvességtől megszabadítani úgy, hogy szivattyúhoz hasonló működésével kiszárítja a falat. Így növeli a fal hőszigetelési hatékonyságát, és minimalizálja egyszersmind a fűtésszámlák mértékét is, azaz hatalmas energiamegtakarítást eredményez!

ThermoShield: megtévesztés átverés!

ThermoShield: megtévesztés átverés!

A ThermoShield festékcsaládot forgalmazó vállalkozás a vizsgálat során nem tudott benyújtani olyan bizonyítékot, amely igazolta volna a termék használatával elérhető eredményeket. A bizonyítékok (tanulmányok, cikkek, vizsgálati jegyzőkönyvek) csupán azt támasztották alá, hogy a ThermoShild termékek csökkentik a penész kialakulásának esélyét, de teljesen nem szüntetik meg azt, valamint, hogy alkalmasak az energia-megtakarításra és a környezeti hatásokkal szembeni védekezésre. A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Czinege és Fiai Kft. a ThermoShild népszerűsítése során tájékoztatásaival megtévesztette a fogyasztókat, ezért 1.750.000 Ft bírság megfizetésére kötelezte a vállalkozást. A GVH súlyosító tényezőként értékelte a bírságkiszabás során azt, hogy a közel két éven át zajló kampánnyal nagy számú fogyasztót értek el.

Tiszavölgyi Csaba - Cellulóz hőszigetelés

Tiszavölgyi Csaba - Cellulóz hőszigetelés

Cégünk, a Cellulóz Hőszigetelés épületek cellulózzal történő hőszigetelésével foglalkozik. Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezünk ezen a téren. Az évek során folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat. Minden esetben a minőségi munkavégzésre, illetve ügyfeleink maximális megelégedettségére törekszünk, melynek érdekében hozzáértő szakemberekkel és kiváló minőségű eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk. Számunkra mindig az ügyfél az első, így mindig az Ő érdekeit szem előtt tartva végezzük a munkánkat. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért kérem látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Total-epker kft. - homlokzati hőszigetelés

Total-epker kft. - homlokzati hőszigetelés

Építőanyag , építési szakipari anyagok. Akciók a Totál-Épkernél. Budapesti építésőipari termékek áruháza. - Szakipari anyagok XI. kerület, Építési alapanyagok a Totál-Épkertől. Az Ön építőipari kereskedése. Legyen akár Festés, Burkolóanyag, szigetelőanyag, vakolat, nálunk jó áron megtalálja. - homlokzati hőszigetelés

Tp Builder Kft. - Pécs

Tp Builder Kft. - Pécs

Üdvözöljük! Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat. Engedje meg, hogy röviden bemutassam társaságunkat. Kedves Látogató! Kérjük tekintse meg szolgáltatásainkat, amelyek széles palettájával igyekszünk lefedni az építőipar minden szegmensét komplett kivitelezésektől egészen a legkisebb szakipari munkákig. Konkrét érdeklődés esetén kérjen árajánlatot, vagy keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén. Kollégáink szívesen állnak az Őn rendelkezésére. Cégünket azrt hoztuk létre, hogy a növekvő építőipari piac igényeit új minőségben tudjuk kielégíteni.Az építő iparban szerzett tapasztalataink, valamint a nagy szaktudású munkatársaink és alvállalkozóink hozzáértő, odafigyelő, minőségi munkája teszi lehetővé esztétikailag és minőségileg egyaránt a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljünk! Ez ad lehetőséget arra is, hogy a kivitelezéseket kulcsrakész állapotra vállaljuk! Rendelkezésére állunk nagy volumenü munka elvégzésére az építőipar minden területén! Munkáink során alapvető irányelvünknek a magas színvonalú, minőségi munkavégzést tekintjük. Eredményességünk kulcsa a minőség mellett az építőiparban kiemelt fontosságú gyors, hatékony, és rugalmas munkavégzés.

Vaporex adalékok, szigetelés

Vaporex adalékok, szigetelés

VAPOREX habarcs-adalékok - talajvíz, csapadékvíz által, nedves falak, pincék, pince szigetelése, szigetelés, falszárítás, falkiszárítás, vizes falak szigetelése, vert falak szigetelése, salétromos, penészes falak szigetelése, utólagos szigetelés, falszigetelés, vízszigetelés, vályogház szigetelés, falnedvesség, talajvíz, falszigetelés, falszárítás, salétrom, penész, vakolat, habarcs, falfesték, lélegző vakolat, légpórusos vakolat, száraz vakolat, penészes vakolat, nedves vakolat, szellőző vakolat, munkavédelem, gipszkartonozás ... Gazdaságos és tartós megoldás vizes, nedves, salétromos, penészes falak, pincék, épületek szigeteléséhez, szárításhoz, illetve új épületek minőségi vakolásához.

Var-szig Kft. - Hőszigetelő anyagok

Var-szig Kft. - Hőszigetelő anyagok

A Var-szig Kft. Budapesten a XVII. kerületben található szigetelőanyag kis- és nagykereskedés. Elsősorban hő-, hang- és vízszigetelő anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Kínálatunkat az akcios-hoszigeteles.hu címen megtalálható oldalon tekintheti meg. Termékeink között megtalálhatók a hőszigetelő rendszerek, rendszer kiegészítők és tartozékok, vakolatok és festékek, szigetelő anyagok, ablakpárkányok, ragasztók, tető- és építési fóliák, gipszkarton és tartozékai, zsindelyek és vízszigetelés. Árainkról és a házhoz szállítás feltételeiről oldalunkon tájékozódhat . Kérdéseikkel és a megrendeléssel kapcsolatos információkkal kapcsolatban keresse a vevőszolgálatot.

Veka 2005 Kft. műanyagablak - nyilászárók szigetelése

Veka 2005 Kft. műanyagablak - nyilászárók szigetelése

A VEKA 2005 Kft 2005-ben alakult. Székhelye Szombathelyen található. Fő tevékenységünk a kültéri nyílászárók forgalmazása. Az indulástól kezdve folyamatosan működünk együtt Lengyelország egyik kiemelkedő nyílászáró gyártójával a Vidok-kal. Az elmúlt év során sikerült feltérképeznünk a magyarországi nyílászáró piacot, kialakítani a hosszú távú stratégiánkat. A Vidok magyarországi képviselőjeként magas minőségű, kedvező árfekvésű termékeket forgalmazunk. Kínáluk műanyag, fa, illetve alumínium profilból készült termékeket. A termékek forgalmazásához szükséges regisztráció - EME engedély - kedvezményezettje a Vis-co 2004 Kft, mint kizárólagos forgalmazó, így a forgalmazót, terhelő kötelezettségeket - engedélyek, szavatosság stb. - is cégünk vállalja, teljesíti. A termékek forgalmazásához kapcsolódó szolgáltatások - felmérés, beépítés, garanciális javítás stb. - természetesen igénybe vehetők. A gyártó Vidok Ipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Rzeszow melletti kis településen, Rudna Mala-ban található.

Hirdetés
Walkholding Kft.

Walkholding Kft.

Társaságunk alaptevékenységét a flexibilis kéménybéléscső gyártást már 10 éve folytatja. Először az Épkémény Kft. keretein belül, majd 2006 júniusától egy tevékenység transzfernek köszönhetően a Walk Holding Kft -ben. A több piaci szegmensben való működést már név választásunkban is próbáltuk jelezni, hisz a WALK szó a termékein kezdőbetűiből alakult, mint W-STOP, ALUÉK, LIMMAT, KORÉK. A holding szó pedig a különféle piaci szegmensek együttes megjelenését jelzi Cégünk a kéménytechnikától a szigeteléstechnikán át az elektromosság területén is képviselteti magát elsősorban, mint gyártó, de a kéménytechnika területén a komplexitás érdekében importőrként és nagykereskedőként is dolgozunk.

WestCell - hőszigetelés

WestCell - hőszigetelés

Vállalkozásunk a Gróf és Társai Kft. 2007-ben kezdte meg a a WEST-cell EPS hab termékcsoport gyártását és forgalmazását. Zöldmezős beruházással létrehozott 1500 m2 alapterületű csarnoképületben korszerű európai technológiával készülnek termékeink: Több, mint 1500 m3 készre csomagolt polisztirol folyamatos raktározását biztosítjuk telephelyünkön, így bármilyen igényt rövid határidővel ki tudunk elégíteni. Az építőipar számára gyártott termékeink alkalmasak új falszerkezetek hőszigetelésre, passzívházak kialakítására, meglévő épületszerkezetek utólagos hőszigetelésre, padozatok-aljzatok hőszigetelésre, lapostetők hőszigetelésére. Termékeink minőségét az ausztriai OFI és a magyar ÉMI kht folyamatosan ellenőrzi, termékeink minősége megfelel az MSZ EN 13163 szabvány előírásainak. Minden termékünk rendelkezik CE jelzettel, így bármely Úniós tagállamban forgalomba hozható és beépíthető. Magyarországon az Isotech és a Tex-therm vakolatrendszerekben évente több mint 40 000 m2 falfelületen biztosítunk kiváló hőszigetelést.

Tuti menü