Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Az építőipar - Energiatakarékos [2. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: Az építőipar - Energiatakarékos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
Az építőipar mesterei.

Az építőipar mesterei.

Lakásfelújítás 2010 Családi házak,panellakások felújítását,átalakítását vállaljuk, Budapesten és környékén. Kulcsra kész kivitelezés az Ön igényei szerint! Teljes ügyintézés és anyag beszerzés a legkedvezőbb árakon! Kérjen ingyenes árajánlatot, amit 3.munkanapon belül elkészítünk. Bizalommal hívjon!

Bachl Kft - hőszigetelés

Bachl Kft - hőszigetelés

A Bachl Kft. - a németországi Bachl cégcsoport évtizedes tapasztalataira építve - Magyarországon elsőként kezdte meg poliuretán (PUR/PIR) keményhab hőszigetelő lapok gyártását és forgalmazását. A poliuretán (PUR/PIR) a legjobb hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik az ismert hőszigetelő-anyagok közül, új lehetőségeket kínálva a magyar építőipari felhasználás számos területére. A fent említett terméken kívül, további szigetelőanyagok és tartozékok forgalmazásával egészítjük ki tevékenységünket. - A Poliuretán (PUR/PIR) kiváló hőszigetelési paramétereit (hővezetési tényező, =0,024 W/mK) a cellák belsejébe zárt pentán gáznak köszönheti. Nem véletlen, hogy a hőszigetelés szempontjából kiemelten fontos területeken, mint pl. a hűtőgépgyártás vagy a hűtőtechnika szinte kizárólag poliuretánt használnak. Az építőiparban használatos szigetelőanyagok hővezetési tényező szerinti rangsorba állításával megállapítható, hogy a PUR a legjobb hőszigetelő-anyag (minél kissebb egy anyag hővezetési tényezője annál jobb hőszigetelő). A poliuretán (PUR/PIR) a hőszigetelés mellett számos más kedvező tulajdonságokkal rendelkezik. Kérjük látogassa meg a honlapunkat további információért. - hőszigetelés

Bartosz szellőztető rendszer

Bartosz szellőztető rendszer

A Jövő technológiája, a BARTOSZ lakás-szellőztető rendszer: A Bartosz cég által tervezett hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja a lakás levegőjének optimális paramétereit alacsony energiafelhasználás mellett. A spirál ellenáramú hőcserélő segítségével elértük a piacon kiemelkedően magas (85-92%-os) hatásfokot. Az ellenáramú hőcserélő az egyik legkiválóbb hővezető anyagból: alumíniumból készült. Különlegessé a spirális belső kialakítása teszi, amely maximalizálja a hatásfokot. A jól megtervezett és kivitelezett mechanikus szellőztetés előnyei: Friss, tiszta levegő a helyiségekben, szobákban a szellőztetésen megtakarított energia 85-92 % a nedvesség, és a penészgomba elleni védelem jobb egészségügyi körülmények az allergiásoknak is külső zajok, por bejutása csökken, ill. megszűnik ventillációs kémények nem szükségesek. Mivel a rendszer nem kompakt, így nagyon könnyű hozzátenni, illeszteni más elemeket is, pl: fűtőtestek (kaloriferek), hűtőtesteket, párologtatók, párátlanítók. Különösen télen szembeötlő ennek a kitűnő hatásfokú hőcserélőnek az előnye, mivel az elhasznált levegőből visszanyert hővel csökken a hőveszteség. Keresse fel honlapunkat!

Baucooperal kft.

Baucooperal kft.

Szakterületeink: - Épületek, lakások generálkivitelezése, szerkezetkész építése, felújítása, teljeskörű átalakítása. - Homlokzatok hőszigetelése (Dryvitozás), térburkolás, viacolorozás. - Lábazatok terméskövezése, hideg és melegburkolatok készítése. Vállaljuk családi házak, épületek generálkivitelezését, szerkezetkész építését, tervezéssel, anyagbeszerzéssel, felelős műszaki vezetéssel kulcsrakész átadásig! Több évtizedes szakmai gyakorlat és tapasztalat! Minőségi garancia munkánkra! Műszaki tervtől a kulcsátadásig! Tisztességes árakkal! A munkaszerződés maradéktalan betartásával! Szakipari munkák anyagbeszerzéssel! Levesszük a válláról a strapás és idegesítő utánajárást!

Bona-si - Szigetelés

Bona-si - Szigetelés

Szigeteléshez keres minőségi megoldást? A Bona-Si Épületszigetelő Bt. professzionális szolgáltatásokat nyújt fal ? és vízszigetelés területén. Tevékenységi körünkbe tartozik injektálás, pince szigetelés, utólagos szigetelés, nedves és salétromos falak szigetelése, utólagos hőszigetelés, homlokzat szigetelés. Mind emellett foglalkozunk acéllemez gyártásával és forgalmazásával. Az egész ország területén elérhető szolgáltatásunk, egész évben, akár hétvégén is hívhat minket! Az általunk elvégzett utólagos falszigetelésre 20 év garanciát vállalunk. Hívjon minket bátran a honlapon megtalálható elérhetőségeken, és kérje szakképzett kollégáink segítségét.

Bondex szilikontechnika

Bondex szilikontechnika

A Bondex Szilikontechika által gyártott szilikon termékek, közös jellemzője, a jó ózon és időjárásállóság, a nagy hő-és hidegállóság, valamint a kitűnő elektromos tulajdonjágok. Szilikon gyártányaink már igen alacsony hőmérsékleten is alkalmazhatók, de a magas hőtartományban is megőrzi stabilitását. Termékeink: szilikon cső, szilikon zsinór, szilikon szalag, szilikon profil, szilikon lap, szilikon lemez, fröccsöntött és préselt és sajtolt szilikon formadarab, valamint zárt cellás habszerkezetű szilikon termék. szilikon hordódugók, tömítőprofilok gyártása, szilikongumi feldolgozás, szilikon gumi feldolgozás, készítés, készités, cso, csovek, egészségügyi, ördögbot, ördög bot, pergőbot, pergő bot, számítógép szilikon vízhűtő cső, számítógép hűtő cső, élelmiszeripari, ipari, extrudált szilikon tömítőprofilok, zilikon feldolgozás, szilikon gyártás, Szilikon üzem , Bondex Szilikontechnika Perbál, BONDEX SZILIKONTECHNIKA szilikoncső , szilikontömlő , szilikonzsinór , szilikonszalag , szilikonprofil , szilikonlap , szilikondugó , szilikontömítés , szilikongumi , szilikonok , szilikon csövek , szilikongumi tömlők szilikongumi körszelvényű tömítőzsinórok szilikongumi körszelvényű

Cellulóz hőszigetelés

Cellulóz hőszigetelés

A cellulóz hőszigetelés környezetbarát, újrahasznosított újságpapírból bór hozzáadásával készül. Nem ég, nem szeretik a rágcsálók. Rendkívüli előnye a tökéletes szélzárás, a szigetelendő rész tökéletes hézagmentes kitöltése. A pezocell.hu honlap számos példán, videon, fotókon keresztül mutatja be a technológiát, csinál kedvet alkalmazásához.

Concordia-Therm Kft.

Concordia-Therm Kft.

Cégünk profilja építőanyag kereskedelem, termékeink közt megtalál minőségi hőszigetelő, és magastető rendszereket, gipszkartonokat és tartozékait, ereszcsatornákat és bádogos termékeket, valamint a forgalmazunk belsőépítészeti profilokat, és ezek kiegészítő elemeit, továbbá homlokzatdíszítő profilokat, és kivitelezők által tervezett egyedi díszítőelemeket. Hőszigetelő rendszerekből hatalmas raktárkészletünk van, szállítás akár 24 órán belül megoldható, kiválasztott színes vakolatát megnézheti nagyobb felületen a kívánt struktúrában, megmaradt áruját teljes áron visszavásároljuk (kivétel az egyedi színezők) telefonon is megrendelheti, 5+5 év rendszergarancia, árgarancia, díjtalan szállítás.

Délcell Kft. - hőszigetelés

Délcell Kft. - hőszigetelés

Komplett hőszigetelő rendszerek terén nagy választékot, flexibilis gyártást és kiszállítást, teljeskörű szaktanácsadást biztosítunk. Számítógépes színkeverést Revco vakolatokkal, festékekkel, színezőanyagokkal rögtön vagy 24 órán belüli teljesítéssel végzünk. Az EPS gyártásban technológiai lehetőségeinken belül egyedi igényeket is minél gyorsabban és olcsóbban kielégítünk. Számítógépes tervezőink segítségével mintadarab vagy rajz alapján néhány tíz- vagy száz db-os sorozatú termék legyártását is vállaljuk. - hőszigetelés

Hirdetés
Depron beltéri hőszigetelés

Depron beltéri hőszigetelés

Depron belső hőszigetelés: kedvező áru, könnyen alkalmazható hatékony beltéri hőszigetelés. A külső hőszigeteléssel ellentétben a Depron szigetelés, akár házilag is kivitelezhető, lényegesen egyszerűbben alkalmazható, ezért kedvezőbb áron. Célszerű lakásfelújítás előtt alkalmazni, hiszen felszerelés után lehet a szobákat festeni, tapétázni. Előnye továbbá, hogy mivel belül van, nem kell a falakat feleslegesen fűteni. Víztaszító, ezért nem rohad, penészedik. Ideális megoldás panellakások szigetelésére. Spóroljon akár 30%-ot fűtési számláján!

Der Építő és Szigetelő Bt

Der Építő és Szigetelő Bt

Der Építő és Szigetelő Bt, Orosháza: utólagos épületszigetelés, falszigetelés, altalaj stabilizáció, injektálásos szigetelés, résvágásos szigetelés, műemlék felújítás, medence- és pinceszigetelés, épületdiagnosztika, hidrofóbizáló légpórusképző habarcs-adalékszer gyártása, DER POR légpórusképző habarcsadalékszer, felújító vakolatok. Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként, amely tulajdonosi struktúráját a mai napig megőrizte. Kezdetben a vízszigetelési munkák mellett általános építőipari kivitelezéssel (tetőtér beépítés, vakolási munkák, épületbővítések, stb.) foglalkoztunk, azonban az igényeket felismerve a hangsúly idővel áttevődött a speciális szaktudást és szakmai felkészültséget igénylő utólagos vízszigetelések kivitelezésére, illetve az ehhez kapcsolódó szakértői tevékenységre. A robbanásszerűen megnyíló építőipari anyagpiac kihívásaira igyekszünk gyorsan reagálni és a legkorszerűbb anyagokat alkalmazva és új technológiákat bevezetve a nagy multinacionális építőipari fővállalkozó cégek állandó alvállalkozójaként is minőségi munkát végezni.

Duplo-Duplex - Hőszigetelés

Duplo-Duplex - Hőszigetelés

Az épületek hőveszteségének zöme az ablakoknál keletkezik, ugyanis a magyar szabvány a hő átbocsájtás mértéke ötszörös hőveszteséget tűr el.A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére. Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok. Ugyanakkor tökéletesen pótolja a meglévő, hagyományos ablakok hiányosságait. Amennyiben a hanghullámok kedvezőbb törése érdekében az ablakot 6 mm vastagságú üveggel szereljük, akkor kedvező eredményeket kapunk.

Duplo-Duplex, utólagos hőszigetelés

Duplo-Duplex, utólagos hőszigetelés

Nyílászáróink hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságain érezhetően javíthatunk a duplo-duplex módszer alkalmazásával, a bemarásos ablakszigeteléssel és a kettő együttes alkalmazásával! A nyílászárók a leggyengébb láncszem a fűtési hőveszteségek sorában. Ugyanakkor hőszigetelőképességük a szerkezetük függvényében szélsőségesen változatos. Az EU-országokban közönséges síküveget már nem is szerelnek, de egyre ritkább a csak két üvegrétegű üvegszerkezet is. Az ablakok hővesztesége két alakban jelentkezik: - filtrációs hőveszteség, azaz a nyílószárnyak élei mentén, azok pontatlan felfekvése miatt beáramló hideg levegő hűtő - az üvegen át fellépő u.n. transzmissziós (sugárzó) hőveszteség hatására. A filtrációs hőveszteséget ki- küszöbölhetjük az ablakszárnyak éleinél elhelyezett szigetelő szalagok segítségével, mint amilyen a V-profilú, rugalmas Duplex-szalag is. A transzmissziós hőveszteségek pedig óriási mértékben csökkenthetők a megfelelő üvegszerkezetek alkalmazásával.

Ecoisol utólagos hőszigetelés bontás nélkül.

Ecoisol utólagos hőszigetelés bontás nélkül.

Az ecoisol hőszigetelés egy utólagos hőszigetelés, melynek köszönhetően bontás nélkül, csupán néhány lyukkal a falba, vagy közvetlenül a padlás födémre lehet kifújni az ecoisol hőszigetelő habot. Ez a hőszigetelő hab megszilárdulás után nem porlad, és hőálló. Ellentétben a hungarocell/polisztirol hőszigeteléssel. Hol, és miért előnyös az Ecoisol hőszigetelő eljárás alkalmazása? Az elmúlt években több tízezer ház tetőterét építették be minimális hőszigeteléssel, vagy a nélkül. A hasonló módon készült üzletek, kisipari műhelyek, könnyű-szerkezetes csarnokok szigetelését is pótolni kell. A pótlást - a jelenleg használt anyagokkal és eljárásokkal - általában csak számottevő bontással lehet megoldani. A megrendelők irtóznak a költséges, bontással és porral járó munkától. Karbamidgyanta hőszigetelő habbal a hiány, kedvező áron, bontás nélkül pótolható. Ehhez számos más előny is társul - nem ég, utólag nem duzzad meg. Az Ecoisol nagy hatásfokú hőszigetelés, a legmegfelelőbb megoldás a falak, födém hőszigetelésére: - Kertes házak tető alatti, - falak mögötti rések kitöltése. - Parketta alatti hézagok betömése.

Egri Alpin Club - homlokzati hőszigetelés

Egri Alpin Club - homlokzati hőszigetelés

Egri Alpin Club alpintechnikai épületfelújító és hőszigetelő vállalkozás. Cégünk az Egri Alpin Club 1985-ben, mint hegymászó és barlangász egyesület alakult. A kínálkozó lehetőségek a későbbiekben szükségessé tették egy ipari alpintechnika alkalmazásával működő gazdasági részleg kialakítását. Ma már a kötéltechnika alkalmazásával végzett épület karbantartás, valamint a különleges, nehezen megközelíthető és emiatt a hagyományos módon való megközelítést kizáró munkavégzés elfogadott és gyakran alkalmazott technológia az építőiparban. Egyes esetekben az állványozás költségéből a munka kötéltechnikával elvégezhető, ez komoly előnye az alpintechnikának. A mai világban célszerű több irányban elindulni, ezért a speciális technológia mellett a hagyományos technológiával megvalósított külső és belső festéseket valamint homlokzati (dryvit) hőszigeteléseket is vállalunk. A felhasznált anyagoknál igyekszünk a jobbminőségű és ezáltal tartósabb anyagokat megtalálni és felhasználni. Árajánlatunkat helyszíni felmérés és személyes találkozás után az igényeknek megfelelően készítjük el.

Energiamegtakarítás hőszigeteléseel - Unipur

Energiamegtakarítás hőszigeteléseel - Unipur

A Purhab alapú szigetelőrendszer tökéletes hő- és vízszigetelő anyag, ami a felhasználható bármely területen mint ipari, mint mezőgazdasági, mint lakossági célra. A habosodás folyamán kialakult zárt cellák miatt hőszigetelése jobb bármely más szigetelőanyagnál és még a páradiffúziót is átengedi. Ezen kívül a por Purhab által a nehezen megközelíthető, bonyolult épületek is egyszerűen hőszigetelhetővé válhatnak. Felhasználható még hajószigetelés, csövek, medencék vízközeli helyek szigetelésére. Mérésekkel igazolt érték!

Energiatakarékos műanyag ablak

Energiatakarékos műanyag ablak

Az Internorm 5 légkamrás ablak szerkezete lehetővé teszi, hogy energiát takarítsunk meg, ezáltal csökkentve fűtésszámlánkat. Akik az energiatakarékos építkezés mellett döntenek egy egy fűtési szezonban súlyos tízezreket tudnak spórolni. Válassza a minőséget válasszon minket. Válassza a legjobb minőséget, korrekt áron! Cégünk kiemelt Internorm viszonteladó. bemutatótermünkben az általunk forgalmazott és szerelt termékeket megtekintheti.

Tuti menü