Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Energiatakarékos - Hivatalos [3. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: Energiatakarékos - Hivatalos [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
Energiatakarékos passzívházak

Energiatakarékos passzívházak

A Boros Passzívház Kft. vállalja passzívházak tervezését és kivitelezését. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. Boros Passzívház, a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője.

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Építkezők Blogja

Építkezők Blogja

Szeretnéd hőszigetelni otthonodat, de félsz a penészes falaktól? Sok rémtörténetet hallottál? Tarts velünk az Építkezők Blogjába, s megmutatjuk neked mi mindent kell hőszigetelned, s mindezt hogyan. Tudtad, hogy a hőszigeteléshez a külső falakon kívül a lábazat és a tető hőszigetelése is beletartozik? S ha mindezeket együttesen és szakszerűen szigeteled, rendszeresen szellőztetsz huss a penésznek. További hasznos ötletre van szükséged? Gyere és tarts velünk a hetente megújuló Építkezők Blogjába!

Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok

Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok

Az AUSTROTHERM Kft. Magyarország vezető expandált polisztirolhab hőszigetelő-anyag gyártója. Az épületek hő- és lépéshangszigetelésben széleskörően felhasználható anyagokról részletes termékismertetők, beépítési útmutatók könnyítik meg a tervezők, kivitelezők, építkezők dolgát. AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok - hogy ne futkosson a házán a hideg!

Extrém Élmény Bt.

Extrém Élmény Bt.

Nem éri el a helyet, ahol a munkája lenne? A szakmáját értő kreatív ipari alpinista munkájára van szüksége? Tisztán szeretné visszakapni a munkaterületet, ahogy átvették?Megbízható ipari alpinistát keres, akár még ma? Válasszon minket, ha gyors felmérést, és árajánlatot szeretne, ha több éves tapasztalattal, és szakértelemmel rendelkező céget keres, ha szakszerű szerelést és a kivitelezést szeretne, ha a biztonsági szabályok szerint dolgozó céget bízna meg, ha korrekt, megbízható szakemberekkel szerződne. Szolgáltatásaink a következők: ablaktisztítás, ereszcsatorna tisztítás, vakolat eltávolítás, szerelési munkák, hó- és jégeltávolítás, dekoráció, reklám felszerelése, valamint az alpin hostess szolgálat.

Extreme Works Kft. - homlokzati hőszigetelés

Extreme Works Kft. - homlokzati hőszigetelés

Az ExtremeWorks Kft. 2002-ben jött létre Pécsett, egy másik építőipari vállalkozásból történt kiválást követően, építőipari kivitelezési munkák elvégzésére. A cég, a piaci keresletből adódóan, elsősorban hőszigetelési ill. homlokzat-felújítási munkákat végez, de komoly tapasztalatunk van panelhézag szigetelésben, veszélyessé vált épületek, ipari csarnokok, ipari kémények bontásában, lapos tetők hő-, és vízszigetelésében, régi épületek, templomtornyok tetőszerkezetének, fedésének felújításában, magasban végzett korrózióvédelmi, és szerelési munkákban, valamint beltéri felújításokat (gipszkarton szerelés, festés, mázolás) is végeztünk már. A munkavégzés során a lehető legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, szakszerűen, pontosan ragaszkodva a technológiai leíráshoz. Referenciáink elsősorban DRYVIT ill. REV-COLOR homlokzati hőszigetelő rendszerekre vonatkoznak, de igény esetén megrendelőink is kiválaszthatják a felhasználandó anyagokat. Az árajánlat készítés- magától értetődően- díjmentes. Hő-, és vízszigetelési munkáinkra, a piaci szereplők többségétől eltérően, 10 év garanciát vállalunk.

Festék festék szaklap

Festék festék szaklap

Minden a mi festék, festék információk általános gyűjtőhelye. amennyiben festékkel kapcsolatos problémája és kérdése van kérjük látogasson el festéses oldalunkra. Festék a mindennapos festék technikákról. Festék és mázolás ha otthon szeretné alkalmazni a festési trükköket. Festék és hőszigetelés.. Festék és festék technikák.

Forester - homlokzati hőszigetelés

Forester - homlokzati hőszigetelés

Nyílászáróink hőszigetelő képessége sokkal kisebb mint a falaké, s ha ezen még a nyílászárók rossz állapota is hozzájárul, akkor az ablakok résein a levegővel a fűtési energia 1/3-a is eltávozhat. Leggazdaságosabb megoldásnak tűnik a régi nyílászáróink szigetelése. Házilagos kivitelezés során olyan problémákkal találkozhatunk, amit a rendelkezésre álló technikai hátérrel megoldani nem tudunk. Nem zárnak a zárak, az alkalmazott szigetelőanyagok vagy kevésnek bizonyulnak, vagy feszítik az ablakszárnyakat. Ezen segít a hétköznapban svéd technológiaként emlegetett eljárás. Ennek lényege, hogy a tok és az ablakszárny közé elasztikus szilikoncsövet építünk be. Rögzítése bemarásos technológiával illetve ragasztással történhet. Bemarásnál az élsarkokba 3 mm széles, 6-7 mm mély hornyot marunk, majd ebbe a horonyba préseljük a szigetelőanyag horgas lábát. Ragasztásnál speciális anyaggal rögzítjük a csöveket az ablakszárnyakon, ill. a tokon. A szigetelőanyag méretét az ablak és a tok közötti hézag határozza meg. Mivel ezek a szigetelőanyagok nagyon elasztikusak 1 -12mm közötti hézagokat könnyen megszüntethetjük. Ennél nagyobb deformálódásnál már az ablakszerkezetek javítására is szükség lehet

GAMOVEX Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan.

GAMOVEX Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan.

Lakás-, és házfelújítás egyszerűen, gyorsan, kulcsrakészen, a legkedvezőbb feltételekkel! Mindent egy kézből: Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a falak színét, vagy a berendezést. De ha szükséges, mi ezt is megoldjuk Ön helyett. Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk!

Hirdetés
Garázskapu, Hörmann hőszigetelt garázskapu

Garázskapu, Hörmann hőszigetelt garázskapu

Hörmann garázskapu választási segédlet. Keresse fel a szakembereket, ha a leghatékonyabb garázskapu megoldást keresi. Szekcionált garázskapu és billenő garázskapu választásban egyaránt segítséget tudnak nyújtani. Országos szinten található referencia munka, és Országosan szinten vállalják a garázskapu beépítést, garázskapu tanácsadást.

Gilt group, építőipar és marketing

Gilt group, építőipar és marketing

Gyorsaság, minőség, kedvező ár. Ezekre az alapelvekre támaszkodunk mindahányszor ön felkeres minket. A GILT Cégcsoport két tagja kiemelkedő eredményekkel működik két egymástól merőben eltérő szakterületen: a marketing és az építőipar területén. A Gilt Építőipari és Kereskedelmi Kft. kiemelt szakértelemmel és tapasztalattal bír az építőipar teljes területén. Számtalan családiház, társasház megépítése áll a cég referenciái között. Néhány szó egyéni munkamódszereinkről: Vissza az alapokhoz. Az utóbbi évek marketing szemlélete, a folyamatos új utak keresésének látszólagos kényszere miatt, eltérni látszik a marketing eredeti értelmétől. A marketing egyetlen célja, a lehető legkedvezőbb környezeti feltételek biztosítása, a termékek és szolgáltatások értékesítéséhez. Nincs egyedüli üdvözítő módszer! Valljuk, hogy a kitűzött cél eléréséhez több út is vezet. Igen ám, de nem mindegy milyen áron. Ezért a marketinget, mint projektként értelmezzük, és projekt hatékony megvalósításához a lehető legjobb cél-eszköz kombinációt ajánljuk és dolgozzuk ki. Tudás és Intuíció Szintézise. Valljuk, hogy az alkalmazható tudás csak három dimenzióban, az ügyesség, intuíció és a tények mentén érhet ...

goldhőszigetelés-www.goldhoszigeteles.com

goldhőszigetelés-www.goldhoszigeteles.com

Cégünk polisztirohabgyártással és Kingstone termékek kereskedésével foglalkozik.Vállalunk házhozszállítást az ország egész területén.Nézze meg webáruházunkat.Széles termékskálával és kiemelkedően jó árakkal várjuk a kedves vásárlókat.Főbbe termékeink:Hőszigetelő rendszer,üveggyapot,kőzetgyapot,tetőfóli a,ragasztók,üvegtégla,fólia,

Grieszler Mérnökiroda Kft.

Grieszler Mérnökiroda Kft.

A GRIESZLER Mérnökiroda 2000-ben alapított családi vállalkozás. Az építő- és faipar területén, Magyarországon is -osztrák minta szerint- teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek. Erre, a mérnöki végzettségű tulajdonosok több mint tízéves tervezési- és kivitelezési gyakorlata a garancia. Tevékenységi területünk Sopron és vonzáskörzete. Szolgáltatásaink: építészeti- és szerkezeti tervezés, építkezések irányítása, szervezése, szaktanácsadás, saját fejlesztésű favázas építési rendszerrel épületek tervezése és kivitelezése. 2003. óta Funder-MAX magyarországi képviselet. Az osztrák Funder-MAX az építő- és a bútoripar számára gyárt anyagokat. 2004. óta Oberndorfer magyarországi képviselet. Az Oberndorfer Ausztria vezető, vasbeton-szerkezeteket gyártó és kivitelező vállalkozása. A GRIESZLER Mérnökiroda Kft. jelenleg saját irodaházát építi a Soproni Ipari Parkban. GRIESZLER Mérnökiroda Kft. - Építészeti és szerkezeti tervezés - Építkezések irányítása,szervezése - Favázas épületek (tervezése és kivitelezése) GRIESZLER Mérnökiroda Kft. H - 9400 Sopron, Cseresznye sor 11. Tel.: +36 99 / 506 181, Fax: +36 99 / 506 182, E-mail: info@grieszler.hu ...

Habhőszgetelés - utólagos hőszigetelés javítás bontás nélkül

Habhőszgetelés - utólagos hőszigetelés javítás bontás nélkül

A hőiszgetelő technológia, amellyel dolgozunk egy túlnyomásos hőszigetelő habbefecskendezési technika, amellyel előre elkészített üregekbe (tetőszerkezet, könnyűszerkezetes fal, vagy bármilyen körülhatárolt tér) injektáljuk a vízbázisú gel halmazállapotú műanyag hőszigetelő habot. A túlnyomás csak a hab töltés idejéig áll fenn, és ez biztosítja, hogy a hőszigetelő hab az üregnek minden olyan részletét kitölti, amit más technológiákkal csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet elérni. Továbbá fontos, hogy a töltési nyomás lekapcsolásával azonnal megszűnik a túlnyomás, ezért a szerkezeteket nem feszíti a hőszigetelő hab, nem dagad tovább. A technológiánknak köszönhetően jelenleg a műanyag habhőszigetelés az egyetlen olyan szigetelési technológia, amellyel komolyabb bontás nélkül lehet már meglévő akár lakott épületek hőszigetelését javítani. Mindössze néhány kisméretű befecskendező furatot kell készíteni, és már indulhat is a falhabosítás vagy tetőtéri hőszigetelés.

Hang és hőszigetelés polisztirol betonnal.

Hang és hőszigetelés polisztirol betonnal.

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,tanácsadása. Ha Ön aljzatbetont kíván mi kiöntjük! Eláruljuk milyen típusú aljzatra van szüksége meglévő terepviszonyok alapján és a technológiai eszközünkkel el is készítjük azt. Kiszámoljuk az ideális Esztrich aljzat vastagságát, előkészítjük a terepet s leöntjük az aljzatot. Gépesített technológiánk segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat hatalmas szakértelemmel készítjük el, mert több év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen fel bizalommal!

Hasznos dolgok a hőszigetelésről

Hasznos dolgok a hőszigetelésről

Hőszigetelés.net - minden amit tudni kell a hőszigetelésről: hőszigetelő rendszerek, építkezési tanácsok, házfelújítási tanácsok, további tippek, hangszigetelés, hőszigetelési kiegészítők, energiatakarékosság, valamint hőszigetelési tudástár.

Hivatalos ThermoShield forgalmazó

Hivatalos ThermoShield forgalmazó

Az SPM Thermo-Shield® Inc. kiváló minőségű ZÖLD, nem veszélyes, vizes bázisú, energiatakarékos, védőfestékek és bevonatok teljes termékskáláját kínálja, amelyet építészeti, ipari, tetőszerkezeti és hobbiágazatokon belüli alkalmazásokra terveztek. A Thermo-Shield® termékeket a kerámiaiparban tevékenykedő tudósokkal együtt fejlesztették ki s azok 1984 óta vannak jelen a piacon, figyelemreméltó sikerrel. A Thermo-Shield® az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának UL (Minősítési Laboratórium) Energiasztár Bizonyítványával, valamint a CRRC (Hűvös Tető Osztályozási Tanács) bizonyítványával is rendelkezik.

Tuti menü