Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Homlokzati - Hőszigetelő [4. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: Homlokzati - Hőszigetelő [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Vállalatunk minőségi szigetelő anyagokat kínál családi házak, valamint köz és ipari épületek külső és belső hőszigetelésére. A bel tér szigetelésére kiválóan alkalmas a gipszkarton, amely a laktér esztétikus kialakítására is jól használható. A homlokzati hőszigetelésre pedig ásványgyapot vagy polisztirol alapú hőszigetelési rendszereket ajánlunk. Intelligens ház kialakítását is vállaljuk, hogy otthonában mindent egy gombnyomással irányíthasson.

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeretteink és saját magunk számára biztosíthassuk az otthon melegét. Ennek azonban nem csak érzelmi, hanem gyakorlati oldala is van: otthonunk hőháztartása az építéshez felhasznált anyagokon és a fűtési rendszeren túl lényegében a hőszigeteléstől függ. Az utóbbi években rengetegen látták be az utólagos hőszigetelés fontosságát, az újépítésű házak legtöbbjét pedig már eleve homlokzati hőszigeteléssel építik meg.

Hőfüggöny rendszerek

Hőfüggöny rendszerek

A hőfüggöny rendszerek egy olyan cég, mely ipari függönyökkel, szalagfüggönyökkel, hőfüggönyökkel, termofüggönyökkel foglalkozik nem csak ipari területre, de főként oda. Kutyaházakra is árulunk szalagfüggönyt, hőfüggöny, mellyel a mínusz 15 fokos hidegben akár plusz 5 fokot is meg lehet őrizni a kutyaházon belül. Szakképzett munkatársaink állnak a rendelkezésére. Egyedi méretezéssel gyártjuk minden termékünket, és segítünk a beszerelésben is, ha igény van rá. Keressen minket bátran, szakértőink tanácsot adnak, ha bizonytalan.

Hőhíd - párásodás - penészesedés

Hőhíd - párásodás - penészesedés

A harmatpont az a hőmérsékleti érték, amelyben az adott mennyiségű légpára gőznyomása éppen 100 százalékos relatív páratartalmat jelent, más szóval a levegő párával telített. A pára minden harmatpont alatti felületre lecsapódik. Ha a felülettel érintkező, azzal azonos hőmérsékletű határrétegben a relatív nedvességtartalom eléri a 75 %-ot kapilláris kondenzáció jön létre, eléri a 100 %-ot felületi kondenzáció, azaz páralecsapódás jön létre. A nedvesség jelenléte a gombásodás szükséges feltétele, mivel a gombák tápanyagot csak vízben oldott állapotban tudnak felvenni. A levegőben mindig találhatók olyan szaporodásra képes penészgomba elemek, amelyek számára az adott hőmérséklet- és fényviszonyok megfelelőek. A gombásodás/penészesedés kialakulásához idő kell, kísérletek szerint öt egymásra következő nap szükséges. Ha ezt el szeretné kerülni látogasson el oldalunkra!

Hőkamerás vizsgálat

Hőkamerás vizsgálat

Penészedik a lakása? Nem szeretné az utcát fűteni? Nem tudja, hol szivárog a víz a falban? Padlófűtése sérülésének megállapításához nem szeretné az egész padlót feltörni? Megoldás: hőkamerás vizsgálat! Vállaljuk hőkamerás vizsgálatok és egyéb szolgáltatások elvégzését profi kivitelezéssel és minőség garanciával

Hőklamera energiamegtakarítás

Hőklamera energiamegtakarítás

Miközben a hatékonyabb lakossági energiafelhasználásról és a lakóépületek jobb hőhasznosításának kikényszerítéséről szóló EU-s alapelveket kerülgetjük, megjelentek az első hőkamerát használó polgári cégek. A hőkamera az infravörös sugárzást alakítja át az emberi szemnek is érzékelhető színtartományú képpé. A jól elemezhető mérés így mindenféle fizikai roncsolás (bontás, fúrás stb.) nélkül adhat választ a hőproblémákra. Jelenleg inkább ipari területen veszik hasznát, de egyre többször lakásvásárlás vagy -felújítás előtt is használják. Arról többen is beszámoltak, hogy egy-egy kivitelező inkább fizetett volna, csakhogy a hőkamerás fotózást az átadott, de kifogásolt épületnél valahogy elkerülje. Előfordult már, hogy a félmillió forint/négyzetméter áron kínált lakásról kiderült: a válaszfalakra az építési tervben előírt hanggátló téglák helyett nulla hatásfokkal hangszigetelő normál téglát raktak, hogy az egyébként négyzetméterenkénti 8-10 ezer forintos anyagárat megússzák kétezerből.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Érdekli, hogyan tudja egy festék módjára felvihető hőszigetelési tulajdonsággal rendelkező építési technológiával energiafelhasználását* jelentősen csökkenteni? Ha igen, akkor ehhez pár gondolatba vegyük végig a hagyományos hőszigetelési és energia-megtakarítás komplex problémáját. Majd megismertetjük az egyedülálló energiamegtakarító képességgel rendelkező festék-bevonattal.

Hőszigetelés a MAGYAR-Festék-től Rendeljen most!

Hőszigetelés a MAGYAR-Festék-től Rendeljen most!

Homlokzati hőszigetelés,Hőszigetelő rendszer,Kőzetgyapot szigetelés,Üveggyapot hőszigetelés forgalmazása nagy választékban. Texturato díszvakolatok 10 év Uv Stabilitási garanciával. Kingstone hőszigetelő rendszerhez EMI minősítés. Ingyenes szállítás Pest megye területén. Hőszigetelés szaktanácsadás. Kingstone márkakereskedés! Homlokzati hőszigetelés,Hőszigetelő rendszer,Kőzetgyapot szigetelés,Üveggyapot hőszigetelés forgalmazása nagy választékban. Texturato díszvakolatok 10 év Uv Stabilitási garanciával. Kingstone hőszigetelő rendszerhez EMI minősítés. Ingyenes szállítás Pest megye területén. Hőszigetelés szaktanácsadás. Kingstone márkakereskedés!

Hőszigetelés Akció

Hőszigetelés Akció

Víz- és hőszigetelőanyag kereskedelem raktárról, állandó szezonális akciókkal, 20 éves tapasztalattal Budaörsön és Szekszárdon projektárakkal, szaktanácsadással, kiszállítással az egész ország területén. Bitumenes vízszigeteléshez, PVC szigeteléshez, hőszigetelő lemezek rögzítéséhez egyéb termékek akciós áron. A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft. 1990-ben alakult, kimondottan szigetelési munkák kivitelezésére. Trunk Tamás tulajdonos ügyvezető 1982 óta megszerzett szakmai tapasztalata a tetőszigetelés területén, illetve a tapasztalt és összeszokott szigetelő szakembergárda garantálja a minőségi szigetelést.

Hirdetés
Hőszigetelés Budapesten

Hőszigetelés Budapesten

Budapesten és környékén különböző hőszigetelési munkálatokkal foglalkozó vállalkozás. A szigetelés terén utólagos, homlokzati illetve belső hőszigeteléssel foglalkozik. A cég szakemberei ingyenes és előzetes felmérést végeznek, ennek az előnye, hogy viszonylag pontosan meg lehet állapítani mekkora összegbe kerülnek a munkálatok. A vállalkozás javasolja, hogy a hőszigetelést már a falak vakolása helyett vigyék fel - hiszen már a vakolásra szánt összegből is kivitelezhető a teljes lakás leszigetelése.

Hőszigetelés kalkulátor

Hőszigetelés kalkulátor

A hőszigetelés kalkulátor segítségével mind az utólagos, mind az új építésű épületek esetén beépítendő hőszigetelés hőátbocsátási tényezője számítható akár falak, tetők, és födémek esetén. A kapott eredmény összehasonlítható a jelenlegi és a jövőbeli követelményértékekkel, így mindenki számára szembetűnő módon ábrázolható az adott lakás az egyik energetikai szempont szerinti megfelelősége.

Hőszigetelés kontra tégla ház - utólagos hőszigetelés

Hőszigetelés kontra tégla ház - utólagos hőszigetelés

Megoldás: utólagos hőszigetelés Az egyetlen lehetőség ezekben az esetekben az utólagos külső hőszigetelés, melyek közül a legolcsóbb a polisztirol (EPS) Dryvit szigetelés. Természetesen az új falazóblokkok külső hőszigetelésével tovább javítható az U -értékük, mely által egy nagyon alacsony energiafogyasztású épületet nyerünk, és megspórolhatjuk a klímát is. Mekkora hőszigetelést érdemes felrakni? Kisméretű fal utólagos hőszigetelése Amint a táblázatból látható minél nagyobbat, hiszen néhány cm szigetelőanyag jelentősen javítja a fal hőszigetelő képességét. Az előző példánkból ismert 38-as kiméretű falra feltett 5cm szigetelés például már nem elégiti ki a mostani követelményeket, tehát mindenképp nagyobbat érdemes felrakni. A hőszigetelés árának csak egy kisebb részét teszi ki magának a polisztirol lemezek ára, a munkadíj, ragasztók egyéb anyagok ára nem változik. A gyártók tapasztalata szerint ma 7 cm-es az átlagos vastagság, amit hungarocell-ből használnak, de nem ritka már a 10-12 cm vastag hőszigetelés sem. tégla ház utólagos hőszigetelése

Hőszigetelés Miskolc - INHEMIWA: hőszigetelő panel, hangszigetelő panel

Hőszigetelés Miskolc - INHEMIWA: hőszigetelő panel, hangszigetelő panel

Inhemiwa beltéri hőszigetelő panel, hangszigetelő panel. Ahol nem megoldható a külső hőszigetelés, ott - megoldás lehet a belső hőszigetelő panelek alkalmazása. Az INHEMIWA? beltéri hő - és hangszigetelő panel Magyarországon és Európában is szabadalmaztatott új, hatékony belső hőszigetelő rendszer. Az Inemiwa paneleket Borsod ?Abaúj-Zemplén és Szabolcs- Szatmár-Bereg megye területén, hivatalos partnereink közreműködésével be is építjük vásárlóink számára

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelő rendszerek ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek ingyenes szállítással. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelés - hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Dísztégla - antik tégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/ An tik tégla, dísztégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/

Hőszigetelés.eu - Mindent a hőszigetelő rendszerekről

Hőszigetelés.eu - Mindent a hőszigetelő rendszerekről

Mindenki tisztában van azzal, hogy egy jó hőszigetelő rendszerrel sok pénzt megspórolhatunk. Oldalunkon megpróbáljuk összefoglalni a hőszigetelés költségeit és műszaki vonzatait, hogy Ön könnyebben tudjon dönteni. A honlapon olyan kérdésekre talál választ, hogy milyen költségekkel kell számolnia a homlokzati hőszigeteléskor, mit nyert vele, továbbá milyen vastag lapokat kell vásárolnia, stb. Ezeken kívül bemutatjuk a hőszigetelő rendszer fontosabb kiegészítőit és árait, így Ön pontos képet kaphat a költségekről. A hőveszteség 40%-áért a falakon, míg a hőveszteség 30%-áért a tetőn keresztül távozó hő a felelős. Tegyen ellene Ön is polisztirol hőszigetelő rendszer alkalmazásával! A hatékony homlokzati hőszigeteléshez legalább 15-20 centiméteres rétegben használja a polisztirol lapokat. Látogasson el honlapunkra és kérje szakértőink tanácsainkat hőszigeteléssel kapcsolatban! Lábazati, utólagos, homlokzati hőszigetelés, akkor Hőszigetelés.eu!

Hőszigetelő anyagok forgalmazása | langepitoanyag.hu

Hőszigetelő anyagok forgalmazása | langepitoanyag.hu

Lang Építőanyag Kereskedés három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kereskedelmében. Nálunk közel 100 gyártó cég, 30 000 terméke található meg. Köztük kiváló minőségű hő-,és hangszigetelő anyagok is, a következő fajtákban: polisztirol, üveggyapot, kőzetgyapot, fagyapot, PUR/PIR, perlit. Lang Építőanyag Kereskedés 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1. langepitoanyag@langepitoanyag.hu Te l.: 36 88 458 500 Nyitva tartás: hétfő-péntek: 7:00-16:00 óráig szombat: 7:00-12:00 óráig

Hőszigetelő festék

Hőszigetelő festék

Hőszigetelés festékkel? Igen. Ismerje meg Ön is a hőszigetelő festék nyújtotta számos előnyt. A hőszigetelő festék az alábbi problémákra nyújt hatékony és bizonyítottan bevált megoldást: - hőszigetelés - hővédelem - penészmentesítés - energiamegtakarítás - rugalmas - páraáteresztő - vízhatlanság Az apró, milliméternyi nagyságú üvegkerámia gömbök a festékben a hővisszaverő képessége által érik el a hőszigetelő képességet. Hőszigetelés festék felhasználásával.

Tuti menü