Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hőszigetelő - Lakásfelújítás [5. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: Hőszigetelő - Lakásfelújítás [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
Hőszigetelő rendszer,Hőszigetelés,Szigetelés

Hőszigetelő rendszer,Hőszigetelés,Szigetelés

Hőszigetelő rendszerek,Hőszigetelés,Szigetelés,Kőzet gyapot,szigetelések,Üveggyapot,Gipszkarto n, Gipszkarton rendszerek,Polisztirol lapok,Hőszigetelés kiegíszítők Kingstone márkakereskedés. Forgalmazott termékek:Texturato,Terra,Acropol,Kül-Bel téri falfestékek, Ingyenes házhoz szállítás saját teher autóinkkal. Rendeljen most!

Hőszigetelőrendszer.com

Hőszigetelőrendszer.com

Hőszigetelés,Szigetelés,Hőszigetelő rendszer Ingyenes szállítása! Szigetelés WEB Áruházunkban igyekszünk megfelelő tájékoztatást adni leendő vásárlóinknak, hogy milyen hőszigetelést válasszanak házukra, lakásukba. Igyekszünk a legjobb minőséget gyártó cégekkel tartani a kapcsolatot mint pl:Kingstone, Deltachem, Isoroc, Knauf. A megrendelt árut saját futár autóinkkal szállítjuk megrendelőinkhez a lehető leggyorsabban. Hőszigetelő rendszereinkre EMI minősítés. Texturato-Silicon díszvakolatainkra 10 év Uv stabilitási garancia!

Hőtükör fólia

Hőtükör fólia

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben. Így a meleg levegő szétáramlik a szobában, csökkentve a szoba felmelegítéséhez szükséges időt, és gyakorlatilag megszünteti a hideg foltokat. Egyenletesebb hőeloszlást eredményez.

Internorm - Hörmann Kecskeméten

Internorm - Hörmann Kecskeméten

A Duofair-Ker. Kft.-nél Kecskeméten Hörmann garázskaput, Internormot nyílászárót, méretre vágott plexit, és polikarbonátot, hő- és hangszigetelést, gipszkartont és száraz-építészeti anyagokat, Soudal termékeket, vásárolhat a Halasi út 25-27 alatt. Folyamatos akció vár mindenkit építőanyag szakkereskedésünk. A Duofair-Ker. Kft.-nél Kecskeméten Hörmann garázskaput, Internormot nyílászárót, méretre vágott plexit, és polikarbonátot, hő- és hangszigetelést, gipszkartont és száraz-építészeti anyagokat, Soudal termékeket, vásárolhat a Halasi út 25-27 alatt. Folyamatos akció vár mindenkit építőanyag szakkereskedésünk.

ISOPOLY szórt purhab szigetelés

ISOPOLY szórt purhab szigetelés

Szigetelje épületét utólagosan ISOPOLY-szórt purhabbal. Az általunk használt szórt purhab hőhídmentes, toldásmentes, vízzáró és légzáró. A legjobb hőszigetelési értékkel bír, lépésálló. Szigetelheti lapostetős épületét, trapéz vagy hullámlemez tetőjét, tetőfödémét vagy pincéjét. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, kiváló műszaki háttértámogatással. Az ország teljes területén jelen vagyunk, kérésre ingyenes felmérést biztosítunk. Amennyiben fázik télen, vagy nyáron melege van, ezzel a szigeteléssel ezt is megoldhatja. Feleslegesség is teheti klímaberendezését. Az általunk kínált szigetelést rövid idő alatt elvégezzük, mindennemű felfordulás elkerülésével.

IsoteQ építési rendszer

IsoteQ építési rendszer

Világszerte gyorsan és hosszútávon növekednek az energiaköltségek. Ha jelentős megtakarítást akarunk elérni, nyilvánvaló, hogy a fűtés problematikájával kell kezdeni. E technológia kifejlesztését a takarékosság, a gyors, akár saját kezű kivitelezhetőség határozza meg. A fejlett országokban rohamosan gyorsul a különféle EPS polisztirol technológiákon alapuló masszívszerkezetes építési módszerek térnyerése. Ezek legfontosabb közös jellemzője, hogy belső tereik mikroklímája minőségileg jobb, üzemeltetésük lényegesen kedvezőbb, s építési költségük kevesebb, mint a fejlesztett hagyományos épületeké.

Isover - hőszigetelés

Isover - hőszigetelés

A Saint-Gobain Isover Hungaria Kft. 15 éve forgalmazza Magyarországon a jól ismert és széleskörűen sikerrel alkalmazott Isover üveggyapot és kőzetgyapot termékeket. Tevékenységének célja mindenkor a piaci igényeknek és üzleti partnereinek magas szintű, megbízható kiszolgálás volt. Működésének 15. évfordulóján immár teljeskörű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz, miközben különös gondot fordít a felhasználók munkájának megkönnyítésére és a környezet védelmére.

Klímarendszerek és hőszigetelés

Klímarendszerek és hőszigetelés

Klímarendszerek és légtechnikai rendszerek, ipari és kereskedelmi hűtőberendezések tervezése, kivitelezése és karbantartása. Klíma forgalmazás. Klíma szerelés Budapest és térségében.

Knauf Insulation

Knauf Insulation

A Knauf Insulation ásványgyapot termékek az ECOSE⪚ Technology-val nem úgy néznek ki, és nem is olyan a tapintásuk, mint amit eddig megszokhattunk. Forradalmian új, formaldehid-mentes kötőanyag technológia, amely könnyen megújuló anyagokat használ a kőolaj alapanyagú vegyipari anyagok helyett, melyeket más szigetelőanyagokban használni szoktak. Az ECOSE⪚ Technology, a bio-alapú kötőanyag 5 évig tartó kutató-fejlesztő munka eredményeként született, mely szuper puha tapintást és természetesen barna színt kölcsönöz az ásványgyapot szigetelőanyag új generációjának.

Hirdetés
Komfortosház, energiamegtakarítás az Ön otthonában

Komfortosház, energiamegtakarítás az Ön otthonában

Manapság egyre nagyobb figyelmet kell fordítanunk az energiatakarékos megoldásokra. Nemcsak környezetvédelmi okokból, hanem a költséghatékonyság érdekében is. Számtalan praktikus módszer létezik, mellyel a komfortérzet feláldozása nélkül tehetjük energia és így pénztakarékosabbá háztartásunkat. A legtöbb ilyen módszer nem is igényel jelentős pénzráfordítást, érdemes tehát végigvennünk lehetőségeket. Áramfogyasztásunk csökkentése érdekében választhatunk energiatakarékos berendezéseket és takarékos izzókat. Áramzabáló légkondícionáló helyett hűvössé tehetjük lakásunkat természetbarátabb módszerekkel is: árnyékolók, redőnyök felszerelésével. Napelemek és házi szélkerekek segítségével előállíthatjuk a szükséges áramot magunk is. A szélkerék és a napelem is egyfajta alternatív energia forrás.

Komplett hőszigetelő rendszerek értékesítése ? Festékbolt Balatonfüred

Komplett hőszigetelő rendszerek értékesítése ? Festékbolt Balatonfüred

Festékek, Schuller által forgalmazott festő- és kőműves szerszámok forgalmazása.Veszprém megye egyik legjelentősebb festék forgalmazójaként, Balatonfüreden a város központjában, tágas, klimatizált festékbolt várja a szakembereket és érdeklődőket. Üzletünkben színkeveréssel is foglalkozunk: színkeverőgépeinkkel több mint 80000 színárnyalatot tudunk kikeverni. Saját parkolóval és óriási árukészlettel várjuk az érdeklődőket.

KönigPUR Kft. - PUR hőszigetelés

KönigPUR Kft. - PUR hőszigetelés

Társaságunk a PUR ipari szigetelőanyagok és hidegtechnológiai csőtartó bilincsek gyártását tűzte ki elsődleges céljának és ehhez szorosan kapcsolódva a piaci igényeknek való lehető legjobb megfelelőséget. Honlapunkon mintákat, képeket találhat termékeinkről, megtekintheti referenciánkat és üzleti partnereink listáját. A megtekinthető, bemutatott termékeinken kivül egyedi méretű, alakú PUR alapanyagból készülő szigetelőelemek, alakzatok, formák gyártására is tudunk vállalkozni.

Kőzetgyapot szigetelés

Kőzetgyapot szigetelés

Kőzetgyapot beépítésével takarékoskodjon fűtésszámláján. A kőzetgyapot a homlokzati hőszigetelés közkedvelt szigetelőanyag megoldása. A legtöbb falazaton már 4-5 cm kőzetgyapot szigetelés alkalmazásával is jelentős, akár 50-55%-os hőveszteség csökkenést érhet el. A kőzetgyapot egyszerűen beépíthető. Éles késsel könnyen vágható. Válasszon Nobasil és Rockwool kőzetgyapot termékeink közül!

Külső festés - szigetelés - Dryvit

Külső festés - szigetelés - Dryvit

Kültéri festés: falak külső festése minden színben házak szigetelése (Dryvit) mázolás: kerítés, ereszdeszka, ajtó, ablak, csővek lazúrozás: fa felületek vastag és vékony lazúrozása díszítő elemek: műanyag (polisztirol) elemek ragasztása gipszkartonozás kisebb, nagyobb kőműves munkák Telephelyünk: Vecsésen található, - Budapesten, Pest megyében dolgozunk, várjuk megrendelését, érdekődését. Kérésére ingyenes helyszíni árajánlat adunk! Szobafestés, mázolás, tapétázás, díszítő festés, külső festés, ház szigetelés (dryvit), gipszkartonozás, festés utáni takarítás - Pulai István szobafestő, Vecsés

Külső homlokzatszigetelés

Külső homlokzatszigetelés

Ön melyiket szeretné? Teljeskörű, vagy részleges lakásfelújítás? A FészekÉp Kft. mind a kettőt vállalja, legyen szó a lakás bármelyik helységéről, szakembereink profi, és gyors munkát végeznek lakásfelújítás terén. Lakásfelújítás mellett még szintén vállalunk külső, vagy akár belső homlokzatszigetelést, és tetőtérbeépítést is. Ha ezek bármelyikéről esik szó, válassza nyomban a FészekÉp Kft-t, mi egész Budapest területén vállaljuk ezen munkákat!

Külső oldali utólagos hőszigetelés

Külső oldali utólagos hőszigetelés

Külső oldali utólagos hőszigetelés Ez az utólagos hőszigetelési módszer akkor jöhet szóba, ha a tetőfedés és/vagy aljzata (lécezés, deszkázat) elavult, tönkrement, vagyis ha szükségessé válik a tetőhéjalás cseréje vagy átrakása. A szarufák felett beépített, csaphornyos illesztésű hőszigetelő lapokból készített hőszigetelő réteg a magastető teljes felületű, megszakítatlan ("hőhídmentes") hőszigetelését eredményezi, ami energetikai szempontból igen előnyös. További előny, hogy az utólagos hőszigetelést a belső burkolat bontása nélkül lehet megvalósítani. A fa teherhordó szerkezet (fedélszék) élettartama számottevően megnő, mivel a temperált, védett oldalra kerül. A hőszigetelt szerkezettípus hátránya, hogy csak egy szellőztetett légréteg alakul ki a tetőhéjalás alatt: ez a nyári hővédelem szempontjából nem kedvező. Ez az utólagos hőszigetelési módszer nemcsak a téli fűtési hőigény csökkentésére alkalmas, hanem - részben a régi és új hőszigetelő réteg között kialakuló bezárt légréteg, részben pedig a kiegészítő hőszigetelés révén - valamit javít a szerkezet nem kevésbé fontos nyári hővédelmén és léghanggátlási tulajdonságán is.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-30-938-0253 Burcs Kft. Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!

Tuti menü