Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lakásfelújítás - NapelemVásárlás.hu [6. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: Lakásfelújítás - NapelemVásárlás.hu [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
Lakásfelújítás hőszigetelés

Lakásfelújítás hőszigetelés

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés,mázolás,homl okzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése,viacolor -járdák,lépcsők,kerí tések építése -családi házak kivitelezése

Lakásfelújítás, homlokzati hőszigtelés.

Lakásfelújítás, homlokzati hőszigtelés.

Lakásfelújítás, homlokzati hőszigetelés, kőműves munkák. Homlokzatfelújítási, homlokzatszigetelési munkáink során saját állványzattal gyorsan, és rugalmasan dolgozunk. A mi állványainkra nem kerülnek reklámfeliratok, mert nincs ideje a járókelőknek elolvasni. Nem hordja a szél hetekig a szigetelőanyag morzsáit. Ha velünk dolgoztat a szomszédok nem érnek el tűrőképességük határára, a munka befejezése után is fogadják a köszönését. Elkészítjük a költségvetést, az árajánlatot, segítünk az építőipari anyagok kiválasztásában, igény szerint a beszerzésében.

Lakásfelújítás,Építkezés

Lakásfelújítás,Építkezés

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés

Fő tevékenységünk lapostetők hő és vízszigetelése a hozzá kapcsolódó összes tetőszinti munkálatok elvégzésével együtt. Az ajánlatkérést követően helyszíni felmérés alapján szakmai véleményt adunk a szigetelendő tetőről. A megrendelő számára tájékoztatást nyújtunk az elvégzendő munkálatokról, azok időtartamáról illetve az ezzel járó költségekről. A munkavégzés során az épület lakónak a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk és dolgunk végeztével teljes rendet és tisztaságot teremtünk. A felújítással párhuzamosan érdemes megfontolni zöldtető létrehozását, hiszen nemcsak szigetelő hatással van az épületre, esztétikai értéke illetve a környezetre gyakorolt hatása pénzben nem mérhető. További részletekért kérjük látogasson el weboldalunkra és kérje ajánlatunkat.

lapostető szigetelés

lapostető szigetelés

Társaságunk épületszigetelő szakcég, megalapításunk óta tagjai vagyunk az Épületszigetelők Magyarországi Szövetségének ( ÉMSZ.). Fő profilunk a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása. Vállalkozunk új tetők és tetőfelújítások esetén egyaránt komplett tetőszigetelések (hő-, és vízszigetelés) kivitelezésére és tetőszinti egyéb (tető-kőműves, bádogos) munkákkal együtt.

Legyen épületgépészet vagy fűtésszerelés, a Hő-terv Kft már 28 éve a p

Legyen épületgépészet vagy fűtésszerelés, a Hő-terv Kft már 28 éve a p

Ha fűtésszerelés vagy épületgépészet, akkor a Hő-terv Kft. hatalmas tapasztalattal és rengeteg kiváló referenciákkal rendelkezik, hogy megoldja problémáit, még ha nehéz gázvezeték szerelési munkáról is van szó. Ipari területek, lakóházak, családi házak gázvezetékeinek teljes körű kivitelezése, karbantartása, engedélyeztetése. Büszkék vagyunk, arra, hogy garanciális javításra még nem került sor a munkánkkal kapcsolatban.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

Magyar Perlit Kft.

Magyar Perlit Kft.

A Magyar Perlit Kft. működteti Magyarország legnagyobb kapacitású építőipari és kertészeti perlitduzzasztó illetve az egyetlen hazai szűrőperlit előállításra is alkalmas üzemét Lepsényben. Társaságunk hosszú távon elkötelezett a korszerű technológiai megoldások, a magas minőség, kedvező árfekvés, a rugalmas kiszállítás és egyéb komplex vevői igények kiszolgálása iránt. A lepsényi perlit a korábbi években széleskörű ismertségre tett szert, vevőink között megtalálhatóak a vezető borászatok, almalégyártó üzemek, gyógyszergyárak, növényolajipari vállalatok, kertészetek és építőipai termékeket előállító cégek.

Manitu Solar, napelem

Manitu Solar, napelem

Napelemek telepítése és a rendszer megtervezése során 20-30 évre kell előre tervezni. A Manitu Solar sokéves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújthassuk. Hogy ezt biztosítani tudjuk, csakis kiváló minőségű japán, német napelemekkel és rögzítéssel dolgozunk. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére.

Hirdetés
Master-alpin szigetelés

Master-alpin szigetelés

Cégünk 2005 óta foglalkozik ipari alpintechnikával, bádogos munkák kivitelezésével, lapostető szigeteléssel, valamint tetőfedéssel. Kérem, nézze meg szolgáltatásaink bemutatását, tekintse meg a galériában hogy dolgozunk, valamint azon megrendelőink listáját a referenciák menüpontban, akik minket választottak. bádogos munkák függőeresz csatorna fekvőeresz csatorna attika csatorna lefolyók szegélyek kocrolt lemezfedések lapostető szigetelés tetőfedés ipari alpintechnikával végzett munkák molino (reklámfelület) rögzítése panel épületekre ill. bármilyen típusú épület homlokzatára reklámfelület megvilágításának felszerelése és villanyszerelése ereszdeszka festés homlokzattisztítás erkély festés panelfuga szigetelés lefolyók bontása, szerelése ablakpárkányok vagy bármilyen szegély bontása-szerelése függő-fekvő-attika csatorna tisztítása panelépületek vagy más típusú épületekre villámhárító kiépítése veszélytelenítés galamb mentesítés szerelt kémények építése ablaktisztítás vakolat javítása nehezen megközelíthető helyekről digitális fotó készítése

megbizható homlokzati hőszigetelés

megbizható homlokzati hőszigetelés

Cégünk teljes körű ház építést a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig vállalja. Továbbá a cégünk fő profilja a korszerű szigetelések kiépítése, lehetőség van az utólagos szigetelésre is. A kiváló hőszigetelés miatt jelentős pénzmennyiséget lehet megtakarítani. Vállalunk még generál kivitelezés, acél, fa szerkezetű házak, prokoncept, téglaházak építését/felújítását. Üzletünkben személyesen is beszerezheti a vakolás és szigeteléshez szükséges építőanyagokat. tapasztalt kollégáink mindenben állnak rendelkezésére. Várjuk kedves Ügyfeleinket.

Megtévesztő ThermoShield

Megtévesztő ThermoShield

A vállalkozás 2011. január 1. és 2012. szeptember 28. között a ThermoShield festékcsalád népszerűsítése során azt állította, hogy a termék használatával véglegesen megszüntethető a penészesedés, fűtési költségcsökkentés érhető el és megoldást nyújt a házi por problémájára is, így megszüntethető az allergia. A vállalkozás célja a reklámokkal elsősorban azon fogyasztók figyelmének felkeltése volt, akik kifejezetten a fenti problémákra keresnek megoldást. A ThermoShield festékcsaládot forgalmazó vállalkozás a vizsgálat során nem tudott benyújtani olyan bizonyítékot, amely igazolta volna a termék használatával elérhető eredményeket. A bizonyítékok (tanulmányok, cikkek, vizsgálati jegyzőkönyvek) csupán azt támasztották alá, hogy a ThermoShild termékek csökkentik a penész kialakulásának esélyét, de teljesen nem szüntetik meg azt, valamint, hogy alkalmasak az energia-megtakarításra és a környezeti hatásokkal szembeni védekezésre.

Meps hőszigetelőanyagok

Meps hőszigetelőanyagok

MEPS egy szakmai egyesület, a Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete, ami 2006-ban alakult meg. Alapító tagjai Magyarország legjelentősebb expandált polisztirolhab hőszigetelőanyag gyártói. Az egyesületnek tagja lehet az a magyarországi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság, valamint természetes személy, amely, illetve aki az alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek elfogadja, az alapszabályt aláírja és kötelezettséget vállal az egyesületi célok megvalósítása érdekében történő közreműködésben, illetve a tagdíj megfizetésében. - Panelprogram: növekvő tendencia: Az immár hat éve működő panelprogramra évről-évre nagyobb az érdeklődés: elsősorban a panelházak külső szigetelését megcélzó pályázatban idén már fűtés-korszerűsítésre is lehetett pályázni. - Ki mondta, hogy a vastagság nem számít? További információ a honlapon.

Minőségi ablak szigetelés

Minőségi ablak szigetelés

Cégünk már 15 éve minőségi és 5 év garanciát kínál a hőtakarékossági megoldásokra a megrendelőknek. Jelenleg környező országok piacán is gyűjtjük az elégedett megrendelőket. Fő profilunk a nyílászárók utólagos hőszigetelés csere nélkül. Így meg kímélheti magát a bontás kényelmetlenségétől. Régi SOFA fajta ablak típusok hőszigetelését is könnyen probléma nélkül cseréljük. Hőszigetelt üveg beépítésével javítunk illetve megszüntetjük a kellemetlen párásodást és akár 60%-al is csökkentheti hőveszteséget.

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

Vállalkozásunk műanyag ablakok és azokhoz kapcsolódó kiegészítők forgalmazásával és azok beépítésével foglalkozik. Kínálatunkban többféle típusú és méretű műanyag ablak megtalálható a népszerű és kedvező áru 5 légkamrás ablaktól kezdve egészen a 6-7 légkamrás speciális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárókig.

NapelemVásárlás.hu

NapelemVásárlás.hu

Napelem áruház, kis- és nagykereskedelem. A napelemes rendszer kiválasztását az áramfogyasztás és a helyszín lehetőségei határozzák meg. Hogy mekkora napelemes rendszerre van szükségünk, ezt legjobban az egy év alatt elfogyasztott kWh (kilówattóra) mennyiség alapján lehet tervezni. Napelemes rendszert az áramfogyasztásunkhoz kell tervezni. Komoly tervezésnél, a kivitelezés előtt mindenképp érdemes az egész évi kWh (kilówatt óra) fogyasztást ellenőrizni, mert havi áramfogyasztás szezonálisan eltérhet (télen általában több áramot használunk , mint nyáron). Ezt az adatot az áramszolgáltatónk ügyfélszolgálata megmondja. De első lépésben a havi villanszámlát elég elővenni, és megkeresni a fogyasztott kWh mennyiséget.

Tuti menü