Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőszigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Napkollektor - Polikarbonát [7. oldal]
részletek »

Hőszigetelés képes leírás: Napkollektor - Polikarbonát [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 164 db
Napkollektor - Grünpower

Napkollektor - Grünpower

Mindannyiunkat érintő probléma a rezsiköltségek folyamatos emelkedése. Cégünk erre a problémára kínál olcsó és korszerű megoldást. A gazdasági élet eseményei, és a várhatóan tovább emelkedő energiaárak miatt, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy takarékoskodjunk a pénzzel és az energiával egyaránt. A melegvíz azonban a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel - kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a gyengébb, szórt napsugárzást is képesek hasznosítani és hatékonyságuk nem függ a külső hőmérséklettől. Ez a csöves kialakítás miatti nagyobb felületnek és a korszerű hőgyűjtő bevonatnak köszönhető.

Napkollektor - Solar rendszer a Bramac-Solarnál

Napkollektor - Solar rendszer a Bramac-Solarnál

A Bramac-Solar internetes oldalán információt szerezhet a szolár rendszerről, a Bramac Naptetőkről, illetve a napenergia hasznosításáról. Alig egy rövid óra alatt felszerelhető a napkollektor. A Solar rendszer jóvoltából összegyűjtheti a nap által kibocsátott energia egy részét a napkollektoron keresztül, valamint eltárolhatja a napenergiát. A napenergia használata a Bramac Solar rendszerének közreműködésével manapság a legkörnyezetkímélőbb és legköltségkímélőbb megoldás melegvíz termeléséhez és a fűtésköltségek olcsóbbá tételére. Egy kimeríthetetlen energiaforrás, ami mindenkinek elérhető és kihasználható.

Nestor Trade Kft. nyílászáró szakkereskedés

Nestor Trade Kft. nyílászáró szakkereskedés

A Nestor Trade Kereskedelmi Kft. üdvözli Önt! Vállalkozásunk korszerű, jó minőságű nyílászárók értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak a fa, és műanyag ajtók, ablakok, valamint az ezen termékek forgalmazásához kapcsolodó kiegészítők is. Az építkezés, felújítás során a nyílászárók komoly tételt képviselnek a kiadások között, beszerzésük jelentős anyagi megterheléssel járó feladat. Nem szabad azonban arról sem megfeledkezni, hogy a kellő körültekintéssel kiválasztott, megfelelően beépített, esztétikus, és jó minőségű termékek használatuk során energiát, pénzt spórolnak meg Önnek, növelik ingatlana értékét és nem utolsósorban kellemesebb, melegebb környezettel ajándékozzák meg a hétköznapok során. Érdemes tehát alaposan körbenézni, és mérlegelni vásárlás előtt. Honlapunkkal lényegében szeretnénk figyelmét felkelteni, ráirányítani termékeink szépségére, a nyílászárópiacon ritkaság számban menő minőségére. Ez persze nem könnyű feladat egy elektronikus oldalon! Kísérlet képpen azért - a teljesség igénye nélkül - elhelyeztünk oldalunkon néhány nagyobb fotót is, az általunk legszebbnek ítélt ajtókról ablakokról.

Nikecell - Nitrokémia

Nikecell - Nitrokémia

Működésének hajnalán a NIKECELL üzem, a Nitrokémia központi értékesítését kiszolgáló gyártóbázisként működött. Ebben az időben nem jelentett gondot eladni termékeinket, bármennyit is gyártottunk belőlük. A rendszerváltás és a privatizáció azonban gyökeres változásokat hozott a kereskedelem területén is. Az önálló értékesítés új módszereket, piaci megoldásokat tett szükségessé. A privatizációt követő évben, a területi képviselők rendszerének felállításával, rövid időn belül sikerült visszaszerezni az átmenetileg elvesztett piacvezető pozíciónkat. Értékesítési stratégiánkban egyre inkább a vevők igényei alkották a meghatározó pontokat, valamint felnőtt a feladatokhoz egy olyan értékesítő csapat, amelyet vevőink visszajelzései alapján talán a legjobbak közé sorolhatunk az országban. Többek között az ő érdemük is, hogy ma már 160 márkakereskedővel állunk közvetlen szerződéses kapcsolatban, és összesen négyszáz állandó értékesítő partnert tarthatunk nyilván országszerte. Ennél jóval nagyobb azoknak a visszatérő kivitelezőknek a száma, akikkel a kereskedőkön keresztül közvetett kapcsolatban állunk. A tapolcai üzem megvásárlása nem csak a gyártókapacitás bővülését, de új, exportpiac ...

Nikecell hőszigetelési anyagok

Nikecell hőszigetelési anyagok

Működésének hajnalán a NIKECELL üzem, a Nitrokémia központi értékesítését kiszolgáló gyártóbázisként működött. Ebben az időben nem jelentett gondot eladni termékeinket, bármennyit is gyártottunk belőlük. A rendszerváltás és a privatizáció azonban gyökeres változásokat hozott a kereskedelem területén is. Az önálló értékesítés új módszereket, piaci megoldásokat tett szükségessé. A privatizációt követő évben, a területi képviselők rendszerének felállításával, rövid időn belül sikerült visszaszerezni az átmenetileg elvesztett piacvezető pozíciónkat. Értékesítési stratégiánkban egyre inkább a vevők igényei alkották a meghatározó pontokat, valamint felnőtt a feladatokhoz egy olyan értékesítő csapat, amelyet vevőink visszajelzései alapján talán a legjobbak közé sorolhatunk az országban. Többek között az ő érdemük is, hogy ma már 160 márkakereskedővel állunk közvetlen szerződéses kapcsolatban, és összesen négyszáz állandó értékesítő partnert tarthatunk nyilván országszerte. Ennél jóval nagyobb azoknak a visszatérő kivitelezőknek a száma, akikkel a kereskedőkön keresztül közvetett kapcsolatban állunk.

Nyílászáró forgalmazás

Nyílászáró forgalmazás

Cégünk 2000. februárjában alakult kezdetben csak kültéri műanyag nyílászárók forgalmazására és beépítésére szakosodva. Eleinte csak a Panorama 2000 3 kamrás és Panorama 3000 5 kamrás profillal, ill. a legmagasabb szintű igényeket is kielégítő Salamander 2D, 3D profilból gyártott nyílászárókkal is foglalkoztunk. A piaci igények kielégítése miatt 2006. novemberében saját gyárat alapítottunk Siófok külterületén, ahol G3000 és G8000 kiváló minőségű profilokból gyártunk legkedvezőbb áron nyílászárókat. Cégünk vezetése hiszi és vallja, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb nyílászárót! Forgalmazott termékeink köre folyamatosan bővül: - HÖRMANN lakossági kapuk, Ipari kapuk, Velux, Roto tetőtéri ablakok, redőnyök, reluxák, párkányok, könyöklők, szúnyoghálók, beltéri ajtók. Így ma már a cégünk nevéhez hűen minden nyitás-zárással kapcsolatos termék kapható nálunk. A kezdetektől fogva cégünknél az értékesítéshez beszerelés is kapcsolódik, kisebb kőművesmunkákat is elvégzünk, tehát a vásárlók nagy örömére *KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST* tudunk nyújtani, melynek minőségére a visszajelzések alapján méltán lehetünk büszkék. Az ország egész területén tudunk munkákat vállalni.

Nyílászáró hőszigetelő üvegezés,üvegpótlás,üvegcsere

Nyílászáró hőszigetelő üvegezés,üvegpótlás,üvegcsere

Hagyományos ablakkeretek átalakítása hőszigetelt üvegszerkezet befogadására. Normál hőszigetelt üveg,Speciális hőszigetelt üveg,Extra hőszigetelt üveg Low-e bevonatos hőszigetelt üveg, Hőszigetelt üveg különböző összetétel szerint, javítás,pótlás,csere.Üveges gyorsszolgálat ,az üvegezési munkákat rövid határidővel garanciával, azonnali kiszállással vállaljuk! Hőszigetelt üveg gyorsszolgálat. Hőszigetelt üveg készítés.,hőszigetelt üveg javítás,hőszigetelt üveg pótlás,hőszigetelt üveg csere,hőszigetelt üveg beépítés,hőszigetelt üveg szállítás,hőszigetelt üveg gyártása.http://www.hoszigeteltuveg.hu

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Óvja környezetét! Szigetelje házát!

Óvja környezetét! Szigetelje házát!

Ingyenes hirdetési lehetőség.Lakásfelújítás, hőszigetelés, festés, tapétázás, burkolás, vízvezeték szerelés, lakatos munkák, zárak, elő-tetők, az ország összes megyéjében, megyékre bontva.Hőszigetelés, ház építés, csempézés, építőipari munkák, hideg burkolás, meleg burkolás, gipszkartonozás, teljes lakásfelújítás. Festés, mázolás, burkolás, házépítés, építkezés, generálkivitelezés, tapétázás...

Hirdetés
Ötletek Építkezőknek

Ötletek Építkezőknek

Mi az az U érték? Mi az energiatanusítvány? Az egerek meg tudják rágni a poliszirol lapot? Mitől penészesedik a fal? A lábazatot is kell hőszigetelni? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz az Építkezők Blogján! Iratkozz fel az Építkezési Ötlettárra, s most a tiéd -5% kedvezményre jogosító kuponunk is, valamint az Építkezési Matematika. Az Építkezési Matematika első részében a külső munkálatokat járjuk körbe. Milyen mesteremberekre van szükségünk, mi engedélyköteles, milyen költségek merülhetnek fel stb. Gyere, tarts velünk Te is!

Painter - szigetelés - homlokzati hőszigetelés

Painter - szigetelés - homlokzati hőszigetelés

Vállaljuk: - Szobafestést, mázolást, tapétázást, üvegszálas tapétázást, fóliatakarással, takarítással. - Parketta lakkozást. - Lazurozást - Falak,tető k,beton és tégla felületek hidroforozását - Drywitozást (külső hőszigetelés) - Burkolást - Villanyszerelést - homlokzati hőszigetelés

Pannon-Perlit Kft. perlitgyártás

Pannon-Perlit Kft. perlitgyártás

A Pannon-Perlit Kft. perlitgyártási divíziója bányászott és megőrölt nyersperlit duzzasztásával és nemesítésével foglalkozik. Termékeinket felhasználásuk alapján csoportosítjuk: vannak építőipari, kertészeti, környezetvédelmi és szűrőipari felhasználású. Az építőiparban a perlites vakolat, perlites habarcs és a perltes beton adalékanyagjaként szolgáló P1 vagy a P2 BAU-PERLIT, amit gyártunk. Ezek felhasználhatók könnyűbetonok illetve hőszigetelő alapvakolatok és falazó habarcsok készítésekor, mely által kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságot érhetünk el. A TETŐTÉRI-PERLIT tökéletes tetőterek, aljzatok, födémek és alaktalan, üreges terek hő- és hangszigetelésére. A GARDEN-PERLIT (kertészeti) termékünk -mely többféle szemcseméretű- természetes talajjavító tulajdonsággal bír, továbbá kiváló víztartó és tápanyag ellátó. Optimális talajklímát biztosít a növények számára. A környezetvédelmi hidrofób perlit olyan perlit, mely a vizet nem, de az kőolajszármazékokat magába szívja. A szűrőiparban a perlitet mint szűrési segédanyagot hasznosítják. Mindegyik termék más alapanyagot, duzzasztási technológiát és nemesítést (kezelést) igényel.

Pára - penész - hőszigetelés

Pára - penész - hőszigetelés

Száraz, jól szellőzött, megfelelő hőmérsékletű felületen a penészedés nem indul el, vagy ha már bekövetkezett a baj, akkor ezen feltételek biztosításával megszüntethető. Nem kell mindjárt különböző vegyszereket bevetni, hisz minden olyan tüneti kezelés, ami nem a penészképződés okait szünteti meg, csak átmeneti 'tünetmentességet' eredményez. A kezelő szer hatóanyagának lebomlása után a penészképződés kiújul.

Peakston

Peakston

A Peakston Kft. 1993-ban családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy modern, jó minőségű és ugyanakkor elérhető árú építőipari segédanyagokat gyártson a magyar piacra. Az azóta eltelt közel tizenöt év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel, gyorsan túlnőve a családi vállalkozásokra jellemző kereteket. Jelenleg két telephelyen folyik a gyártás. Központi telephelyünk Budapesttől 15 km-re, Dunavarsányban található. Itt kapott helyet az úgynevezett nedves, vagy vödrös anyagokat (alapozók, festékek és vakolatok) gyártó üzemegység, valamint itt található mintaboltunk, laboratóriumunk, konferenciatermünk és raktáraink, illetve irodáink jelentős része. Másik telephelyünk, az úgynevezett poranyagokat (csemperagasztók, önterülő aljzatkiegyenlítő, glettanyagok, fugázók, polisztirol ragasztótapasz) gyártó üzemünk Majosházán, a dunavarsányi telephely közvetlen közelében található.

Penészmentesítés

Penészmentesítés

Egy lakás folyamatos újítást, karbantartást igényel, ezért érdemes pár évente újrafesteni a falakat is, mellyel nemcsak a színeket erősíthetjük meg, hanem számos kórokozót tarthatunk távol otthonunktól. Ezen kórokozók legismertebb fajtája a penész, mely gyakran megkeseríti sok család életét.

Pinceszigetelés

Pinceszigetelés

Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről,falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Polikarbonát hőszigetelés

Polikarbonát hőszigetelés

Cégünk, a Nagy Kft már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csarnokok építése, bádogos munkák és lemezmegmunkálás terén. Csarnoképítés terén készek vagyunk bármilyen egyedi igény és ötlet megvalósítására, de Lindab acélszerkezetű csarnokok gyors felhúzását, igényes kivitelezését is vállalja cégünk. Forduljon hozzánk, ha lemezek élhajlítására, szendvicspanelek szerelésére van szüksége, vagy nézzen szét webáruházunkban önfúró csavarért, polikarbonát anyagokért. Nagy Kft. ? Minőségi megoldások!

Tuti menü