Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyílászárók hőszigetelése képes leírás - Hőszigetelés.tlap.hu
részletek »

Nyílászárók hőszigetelése - Hőszigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Nyílászárók hőszigetelése
Keresés
Találatok száma - 25 db
Abadus - A munka alkusz

Abadus - A munka alkusz

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételekkel találjon egymásra! Ha Ön munkát kínál, a szakemberek által adott ajánlatokból válogathat, míg szabadúszó munkavállalóként keresgélhet a munkák között és ajánlatot tehet rájuk! Ismerje meg és használja ki az abadus előnyeit! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan! Jó munkát kínálunk!

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást. Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást.

Ablakcsere Budapesten és környékén

Ablakcsere Budapesten és környékén

Télen Ön is az utcát fogja fűteni, vagy egy ablakcsere után már csak a saját lakását?Komplett ablak csere Budapesten és vonzáskörzetében! Új ablakot, vagy ajtót akar? Akár ablakot akar cseréltetni, akár építkezik, mindkét esetben tudunk Önnek segíteni! Vállalkozásunk elsősorban műanyag és fa ajtó, műanyag és fa ablak forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Kattintson ide most!

Ablakszigetelés

Ablakszigetelés

Mint már bizonyára tapasztalta a szivacs, filc vagy profilgumik felragasztása az ablakok, ajtók érintkező felületeire nem tökéletes és főleg nem tartós megoldás. Ezzel szemben mi a korszerű gyártók példájából tanulva, olyan tartós megoldással javítjuk meg régi nyílászáróit, ami a mai korszerű nyílászáróknál már természetes alapkövetelmény. Ajtó technológia: A technológia lényege, hogy az illeszkedő éleknél az élsarkokba a nyílászáró teljes kerülete mentén célszerszámmal egy megfelelő szélességű és mélységű hornyot marunk az ablak- illetve ajtókeretbe, vagy szárnyba, majd egy speciális profilú szigetelőanyagot (a svéd Euro-Strip rendszer alkalmazásával) rögzítünk bele. A horonymarás és a munkálatok során keletkező forgácsot, hulladékot természetesen nyomtalanul eltakarítjuk. Ablak technológia: A szigetelőanyag méretét az illeszkedő felületek közötti távolság függvényében válasszuk meg. A speciális profil kialakítása biztosítja a megfelelő rögzítést, és a nyílászáró becsukásakor a tökéletes tömítést. A szigetelőanyag elhelyezkedése esztétikus és tisztítás során sem károsodik.

Ablakszigetelés - ablakszigetelő

Ablakszigetelés - ablakszigetelő

Ne engedje kiszökni a meleget! Megoldás: az ablakszigetelés! A legjobb módszer, hogy a fűtésszámla kisebb, otthona komfortja pedig nagyobb legyen! A nyílászáró szigetelés gyorsan megtérülő befektetés, az utólagos ablakszigetelés segítségével nem kell többé a hidegtől tartania! Ajtó, ablak-szigetelés az ablakszigetelőtől, az otthon melegéért!

Ablakszigetelés - Comfortablak

Ablakszigetelés - Comfortablak

Cégünk a Comfort Ablak Kft. öt éve foglalkozik műanyag nyílászárók, forgalmazásával, és beépítésével. Komoly szakmai tapasztalattal, jól képzett szakemberekkel, szolgáltatások széles skálájával állunk az építkezők és felújítani szándékozók, valamint a nagyberuházók rendelkezésére. Vállalkozásunk irányvonala, hogy a kiemelkedő minőséget a kedvező árakkal párosítsuk! Nyílászáróink nemcsak családi házak, hanem oktatási intézmények, kórházak, bankok, szállodák, irodaházak, üzletközpontok, sportlétesítmények kivitelezése során felmerülő vevői, tervezői igények, elképzelések megvalósítására is egyaránt alkalmasak, melyet számos referencia bizonyít. Teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, szakembereink akár már a tervezéstől is segítenek az elképzelések megvalósításában. Felmérjük az igényeket, a legyártott nyílászárókat kiszállítjuk, beépítjük, és a szervizelésről is gondoskodunk. Emellett természetesen fontos szerepe van az olcsó áraknak, a határidők pontos betartásának, a szaktanácsadásnak, és az udvarias, hozzáértő személyzetnek. Nyílászáró kereskedésünk mögött komoly piaci tapasztalat, technológiai háttér és magasan képzett szakmai csapat áll.

Ablakszigetelés - nyilászárók szigetelése

Ablakszigetelés - nyilászárók szigetelése

Ne az utcát fűtse! Az ajtók, ablakok és nyílászárók utólagos szigetelésében 10 éves tapasztalattal rendelkezünk és 7 év garanciát vállalunk, ha pedig nem festik le a szigetelő anyagot, akkor arra 10 év jótállást biztosítunk! Egy átlagos lakás esetében a nyílászárókon levő rések együtt egy kosárlabdánál is nagyobb lyukat képesek kiadni és rengeteg hőt az utcára engedni, emellett pedig a port és a szmogot is beengedjük. A gáz ára már most az egekbe szökött és tovább nő! Érdeklődés esetén 1996-ban leszigetelt referenciákat tudunk bemutatni, ahol még mindig tökéletes a szigetelő állapota. Azoknak, akik egy olyan ablakfelületet szeretnénk, amelynek szigetelési tulajdonságai megegyeznek egy téglafaléval, kínálunk egy olyan pofi megoldást, amely olcsóbb az ablakcserénél!

Ablakszigetelés svéd módszerrel

Ablakszigetelés svéd módszerrel

Miért annyira elterjedt szolgáltatás az ablakszigetelés? Ez a hasznos eljárás nemcsak a lakás hőszigetelési képességén javít. Számos más olyan előnye és tulajdonsága van, ami miatt sokkal jobban megéri alkalmazni, mint lecserélni a nyílászárót. Az oldal bemutatja ezeket és azt is, hogy mi a különbség a svéd módszer és a hagyományos ragasztott ablakszigetelés között. Nézzük meg az oldalt!

Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása

Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása

Épületasztalos csapatunk az alábbi tevékenységekkel áll Megrendelőink rendelkezésére: ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat készítése ; nyílászárók hőszigetelésének teljeskörű tervezése ; meglévő fém, fa ablakok, nyílászárók hőszigetelése bontás nélkül ; ablakok, ajtók, ajtószárnyak hőszigetelt üvegezése ; műemlék ajtók, ablakok bontás nélküli hőszigetelése, valamint szigetelés bemarása svéd kaucsuk szigetelővel. Ablakszigetelés, nyílászárók felújítása Budapesten és környékén garanciával!

Hirdetés
ablakszigetelő ajtószigetelő szilikongumi o profilok gyártása

ablakszigetelő ajtószigetelő szilikongumi o profilok gyártása

Szilikon, szilikongumi termékgyártó cég: Bondex Szilikontechnika Kft. Szilikoncső és szilikontömlő termékek, szilikongumi tömítőprofilok, ablakszigetelő - ajtószigetelő szilikongumi o profilok gyártása, szilikonlap és szilikonlemez termékek, szilikongumi hőfüggönyők, műszaki szilikon tömítések. Ajtószigetelések, ablakszigetelések utólagosan beépíthető szilikon o profiljai.

Alumínium ablak 0,9 kW értékkel!

Alumínium ablak 0,9 kW értékkel!

Alumínium ablakok 0,9 kw/m2 hőszigeteléssel és ajtók széles választékával várja az Atriumbatta Kft. Százhalombattán. Alumínium nyílászáróink TKI profilból készülnek, amely a legjobb minőséget képviselik a piacon. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg alumínium nyílászáró kínálatunkat. Nyílászáró gyártással foglalkozó cégek részére ajánlunk alumínium profilokat is.

Alumínium redőny mint hőszigetelő

Alumínium redőny mint hőszigetelő

Épületek külső és belső árnyékolása, árnyékoló berendezések automatizálása. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Röviden Magunkról: 1994 óta foglalkozunk árnyékoló berendezések forgalmazásával. Míg kezdetben elsősorban redőnyök, reluxák értékesítése volt a meghatározó, addig napjainkban már a minden igényt kielégítő árnyékoló berendezéseket kínáljuk ügyfeleinknek. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy már nem elsősorban a hirdetések hatására, hanem a jó hírnév miatt keresnek bennünket. Referenciáink között országszerte több ezer elégedett vásárlót és több nagyobb projektet tudhatunk. Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolót. Ami miatt sokan választanak bennünket: Élvonalbeli hazai és nemzetközi gyártók termékei Hosszú életű, garantált minőségű termékek 1-5 év garancia Referenciák Jól képzett szakembergárda Kiterjedt ügyfélkör

Duplo-Duplex - Hőszigetelés

Duplo-Duplex - Hőszigetelés

Az épületek hőveszteségének zöme az ablakoknál keletkezik, ugyanis a magyar szabvány a hő átbocsájtás mértéke ötszörös hőveszteséget tűr el.A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére. Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok. Ugyanakkor tökéletesen pótolja a meglévő, hagyományos ablakok hiányosságait. Amennyiben a hanghullámok kedvezőbb törése érdekében az ablakot 6 mm vastagságú üveggel szereljük, akkor kedvező eredményeket kapunk.

Garázskapu, Hörmann hőszigetelt garázskapu

Garázskapu, Hörmann hőszigetelt garázskapu

Hörmann garázskapu választási segédlet. Keresse fel a szakembereket, ha a leghatékonyabb garázskapu megoldást keresi. Szekcionált garázskapu és billenő garázskapu választásban egyaránt segítséget tudnak nyújtani. Országos szinten található referencia munka, és Országosan szinten vállalják a garázskapu beépítést, garázskapu tanácsadást.

Internorm - Hörmann Kecskeméten

Internorm - Hörmann Kecskeméten

A Duofair-Ker. Kft.-nél Kecskeméten Hörmann garázskaput, Internormot nyílászárót, méretre vágott plexit, és polikarbonátot, hő- és hangszigetelést, gipszkartont és száraz-építészeti anyagokat, Soudal termékeket, vásárolhat a Halasi út 25-27 alatt. Folyamatos akció vár mindenkit építőanyag szakkereskedésünk. A Duofair-Ker. Kft.-nél Kecskeméten Hörmann garázskaput, Internormot nyílászárót, méretre vágott plexit, és polikarbonátot, hő- és hangszigetelést, gipszkartont és száraz-építészeti anyagokat, Soudal termékeket, vásárolhat a Halasi út 25-27 alatt. Folyamatos akció vár mindenkit építőanyag szakkereskedésünk.

Minőségi ablak szigetelés

Minőségi ablak szigetelés

Cégünk már 15 éve minőségi és 5 év garanciát kínál a hőtakarékossági megoldásokra a megrendelőknek. Jelenleg környező országok piacán is gyűjtjük az elégedett megrendelőket. Fő profilunk a nyílászárók utólagos hőszigetelés csere nélkül. Így meg kímélheti magát a bontás kényelmetlenségétől. Régi SOFA fajta ablak típusok hőszigetelését is könnyen probléma nélkül cseréljük. Hőszigetelt üveg beépítésével javítunk illetve megszüntetjük a kellemetlen párásodást és akár 60%-al is csökkentheti hőveszteséget.

Műanyag ablakok

Műanyag ablakok

Vállalkozásunk műanyag ablakok és azokhoz kapcsolódó kiegészítők forgalmazásával és azok beépítésével foglalkozik. Kínálatunkban többféle típusú és méretű műanyag ablak megtalálható a népszerű és kedvező áru 5 légkamrás ablaktól kezdve egészen a 6-7 légkamrás speciális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárókig.

Tuti menü