Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyílászárók hőszigetelése képes leírás: Nestor - Veka [2. oldal]
részletek »

Nyílászárók hőszigetelése: Nestor - Veka [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Nyílászárók hőszigetelése
Keresés
Találatok száma - 25 db
Nestor Trade Kft. nyílászáró szakkereskedés

Nestor Trade Kft. nyílászáró szakkereskedés

A Nestor Trade Kereskedelmi Kft. üdvözli Önt! Vállalkozásunk korszerű, jó minőságű nyílászárók értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatóak a fa, és műanyag ajtók, ablakok, valamint az ezen termékek forgalmazásához kapcsolodó kiegészítők is. Az építkezés, felújítás során a nyílászárók komoly tételt képviselnek a kiadások között, beszerzésük jelentős anyagi megterheléssel járó feladat. Nem szabad azonban arról sem megfeledkezni, hogy a kellő körültekintéssel kiválasztott, megfelelően beépített, esztétikus, és jó minőségű termékek használatuk során energiát, pénzt spórolnak meg Önnek, növelik ingatlana értékét és nem utolsósorban kellemesebb, melegebb környezettel ajándékozzák meg a hétköznapok során. Érdemes tehát alaposan körbenézni, és mérlegelni vásárlás előtt. Honlapunkkal lényegében szeretnénk figyelmét felkelteni, ráirányítani termékeink szépségére, a nyílászárópiacon ritkaság számban menő minőségére. Ez persze nem könnyű feladat egy elektronikus oldalon! Kísérlet képpen azért - a teljesség igénye nélkül - elhelyeztünk oldalunkon néhány nagyobb fotót is, az általunk legszebbnek ítélt ajtókról ablakokról.

Nyílászáró forgalmazás

Nyílászáró forgalmazás

Cégünk 2000. februárjában alakult kezdetben csak kültéri műanyag nyílászárók forgalmazására és beépítésére szakosodva. Eleinte csak a Panorama 2000 3 kamrás és Panorama 3000 5 kamrás profillal, ill. a legmagasabb szintű igényeket is kielégítő Salamander 2D, 3D profilból gyártott nyílászárókkal is foglalkoztunk. A piaci igények kielégítése miatt 2006. novemberében saját gyárat alapítottunk Siófok külterületén, ahol G3000 és G8000 kiváló minőségű profilokból gyártunk legkedvezőbb áron nyílászárókat. Cégünk vezetése hiszi és vallja, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb nyílászárót! Forgalmazott termékeink köre folyamatosan bővül: - HÖRMANN lakossági kapuk, Ipari kapuk, Velux, Roto tetőtéri ablakok, redőnyök, reluxák, párkányok, könyöklők, szúnyoghálók, beltéri ajtók. Így ma már a cégünk nevéhez hűen minden nyitás-zárással kapcsolatos termék kapható nálunk. A kezdetektől fogva cégünknél az értékesítéshez beszerelés is kapcsolódik, kisebb kőművesmunkákat is elvégzünk, tehát a vásárlók nagy örömére *KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST* tudunk nyújtani, melynek minőségére a visszajelzések alapján méltán lehetünk büszkék. Az ország egész területén tudunk munkákat vállalni.

Nyílászáró hőszigetelő üvegezés,üvegpótlás,üvegcsere

Nyílászáró hőszigetelő üvegezés,üvegpótlás,üvegcsere

Hagyományos ablakkeretek átalakítása hőszigetelt üvegszerkezet befogadására. Normál hőszigetelt üveg,Speciális hőszigetelt üveg,Extra hőszigetelt üveg Low-e bevonatos hőszigetelt üveg, Hőszigetelt üveg különböző összetétel szerint, javítás,pótlás,csere.Üveges gyorsszolgálat ,az üvegezési munkákat rövid határidővel garanciával, azonnali kiszállással vállaljuk! Hőszigetelt üveg gyorsszolgálat. Hőszigetelt üveg készítés.,hőszigetelt üveg javítás,hőszigetelt üveg pótlás,hőszigetelt üveg csere,hőszigetelt üveg beépítés,hőszigetelt üveg szállítás,hőszigetelt üveg gyártása.http://www.hoszigeteltuveg.hu

Prémium Fenstherm ablak

Prémium Fenstherm ablak

Keresse a legjobb hőszigetelésű Prémium Fenstherm ablakainkat. Tisztelt érdeklődő. Várjuk Érden és Budapesten nyílászáró központjainkban, ahol fa és műanyag ablak, fa és műanyag bejárati ajtó, valamint fa beltéri ajtó készletünkből választhat. Termékeinkhez természetesen kiegészítőket is ajánlunk. Szakképzett beépítő csapatunk minden nálunk vásárolt ablakot és ajtót beépít a helyszínek külön igény szerint.

Ritok ablak - nyilászárók szigetelése

Ritok ablak - nyilászárók szigetelése

A Ritok Bt-t (2007-től Ritok Kft.) 1992-ben alapítottuk. Fő tevékenységünk az ablakgyártás . Rövid hátáridővel gyártjuk és szükség esetén beépítjük termékeinket. Teljes tevékenységi körünk: - faablakok, -ajtók, Wymar típusú belga műanyag nyílászárók, minőségi fa nyílászárók, egyedi fa nyílászárók, hőszigetelt fa nyílászárók, hőszigetelt fa harmonikaajtók, bukó-tolóajtók, emelő-tolóajtók, fa portálok, műanyag ablakok, műanyag ajtók, faajtók, bejárati ajtók gyártása, nyílászáró kereskedelem, nyílászáró beépítés, nyílászáró csere, ablakcsere, árnyékolás, redőnyök, zsaluk, spaletták gyártása. Tulajdonosok: Hajdu István, aki a cégvezetői, munkáltatói, műszaki irányítási feladatokat látja el, fa árkalkulációkat készíti, és felesége, Hajdu Istvánné (Szöllősi Edit), feladata a gazdasági, pénzügyi, ügyviteli, műanyagos árképzési, piackutatási és reklámozással kapcsolatos teendők ellátása, a partnerekkel, hatóságokkal való kapcsolattartás. Célkitűzéseink közül a legfontosabbak: A minőségi és műszaki színvonal folyamatos emelése, minősített alapanyagok felhasználásával, automatizálással. Vállalkozásunk erényei: a minőség, a pontosság, a rugalmasság, a technológia.

ThermoShield az átverés

ThermoShield az átverés

Azt ígérték: nem lesz penész és allergia, és fűteni is kevesebbet kell A hivatal közleménye szerint a vállalkozás 2011. január 1. és 2012. szeptember 28. között a ThermoShield festékcsalád népszerűsítése során azt állította, hogy a termék használatával véglegesen megszüntethető a penészesedés, fűtési költségcsökkentés érhető el és megoldást nyújt a házi por problémájára is, így megszüntethető az allergia. A vállalkozás célja a reklámokkal elsősorban azon fogyasztók figyelmének felkeltése volt, akik kifejezetten a fenti problémákra keresnek megoldást.A ThermoShield festékcsaládot forgalmazó vállalkozás a vizsgálat során nem tudott benyújtani olyan bizonyítékot, amely igazolta volna a termék használatával elérhető eredményeket. Nem volt bizonyíték A bizonyítékok (tanulmányok, cikkek, vizsgálati jegyzőkönyvek) csupán azt támasztották alá, hogy a ThermoShild termékek csökkentik a penész kialakulásának esélyét, de teljesen nem szüntetik meg azt, valamint, hogy alkalmasak az energia-megtakarításra és a környezeti hatásokkal szembeni védekezésre.

ThermoShield az átverés

ThermoShield az átverés

A vállalkozás 2011. január 1. és 2012. szeptember 28. között a ThermoShield festékcsalád népszerűsítése során azt állította, hogy a termék számos problémát megszüntet. Megállítható a penészedés, csökkenthetőek a fűtésköltségek, és az allergián is segít: csökkenti a házi por mennyiségét. A vállalkozás pontosan azokat a fogyasztókat akarta megszólítani, és így őket is vezette félre, akik az előbb említett problémákkal rendelkeznek. A festékeket forgalmazó vállalkozás a vizsgálat során nem tudott az általuk reklámozott eredményeket igazoló bizonyítékokat bemutatni. Csupán azt tudták alátámasztani, hogy a ThermoShield termékek csökkentik a penész kialakulásának esélyét, de nem szüntetik meg azt. Ezenkívül azzal kapcsolatban is voltak adataik, hogy a termékek használata valamilyen szinten védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, és alkalmasak az energia-megtakarításra.

Veka 2005 Kft. műanyagablak - nyilászárók szigetelése

Veka 2005 Kft. műanyagablak - nyilászárók szigetelése

A VEKA 2005 Kft 2005-ben alakult. Székhelye Szombathelyen található. Fő tevékenységünk a kültéri nyílászárók forgalmazása. Az indulástól kezdve folyamatosan működünk együtt Lengyelország egyik kiemelkedő nyílászáró gyártójával a Vidok-kal. Az elmúlt év során sikerült feltérképeznünk a magyarországi nyílászáró piacot, kialakítani a hosszú távú stratégiánkat. A Vidok magyarországi képviselőjeként magas minőségű, kedvező árfekvésű termékeket forgalmazunk. Kínáluk műanyag, fa, illetve alumínium profilból készült termékeket. A termékek forgalmazásához szükséges regisztráció - EME engedély - kedvezményezettje a Vis-co 2004 Kft, mint kizárólagos forgalmazó, így a forgalmazót, terhelő kötelezettségeket - engedélyek, szavatosság stb. - is cégünk vállalja, teljesíti. A termékek forgalmazásához kapcsolódó szolgáltatások - felmérés, beépítés, garanciális javítás stb. - természetesen igénybe vehetők. A gyártó Vidok Ipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Rzeszow melletti kis településen, Rudna Mala-ban található.

Tuti menü