Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utólagos hőszigetelés képes leírás - Hőszigetelés.tlap.hu
részletek »

Utólagos hőszigetelés - Hőszigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoszigeteles.tlap.hu » Utólagos hőszigetelés
Keresés
Találatok száma - 19 db
Ami egy hőszigeteléshez kell kedvező áron!

Ami egy hőszigeteléshez kell kedvező áron!

Hőszigetelés kivitelezés kedvező áron! Hideg van, meleg van? Nem, számit, mert a hőszigetelés megoldja ezt a problémát, Megoldások ötletek!! Családi ház hőszigetelés kivitelezése, vagy felújításánál vállalunk minden, kőműves munkát, ami csak egy hőszigetelés munkánál előfordulhat. Vállaljuk generál kivitelezésben a hőszigetelés az alaptól a tetőig.Családi ház szigetelés családi ház hőszigetelése kivitelezés oldalfal hőszigetelés pince szigetelés főfal szigetelés A megfelelő hőszigeteléssel a téli hő veszteség csökkenthető, de a nyári melegben is hűvösebb sőt elkerülhető a hő hidak kialakulása. Külső hőszigetelés 60, 80, 100-sal történik, melynek páratechnikai tulajdonságai megfelelnek, térelhatároló falszerkezetektől elvárt követelményeknek. Ha hő szigetel vagy, felújít kőműves szakembere szüksége lesz Grafitos EPS: Alapanyaga polisztirol gyöngy EXPANDÁLT POLISZTIROL EPS:kőolajból előállított polimerizált sztirolgyöngy Felhasználási területek - homlokzati hőszigetelés - tetőtér, szarufák közötti hőszigetelés - padló hő és hangszigetelés - lapos tető hőszigetelés - padlásfödém hőszigetelése - pincefödém hőszigetelése Hőszigetelés kivitelezése, vagy felújításánál vá

Depron beltéri hőszigetelés

Depron beltéri hőszigetelés

Depron belső hőszigetelés: kedvező áru, könnyen alkalmazható hatékony beltéri hőszigetelés. A külső hőszigeteléssel ellentétben a Depron szigetelés, akár házilag is kivitelezhető, lényegesen egyszerűbben alkalmazható, ezért kedvezőbb áron. Célszerű lakásfelújítás előtt alkalmazni, hiszen felszerelés után lehet a szobákat festeni, tapétázni. Előnye továbbá, hogy mivel belül van, nem kell a falakat feleslegesen fűteni. Víztaszító, ezért nem rohad, penészedik. Ideális megoldás panellakások szigetelésére. Spóroljon akár 30%-ot fűtési számláján!

Habhőszgetelés - utólagos hőszigetelés javítás bontás nélkül

Habhőszgetelés - utólagos hőszigetelés javítás bontás nélkül

A hőiszgetelő technológia, amellyel dolgozunk egy túlnyomásos hőszigetelő habbefecskendezési technika, amellyel előre elkészített üregekbe (tetőszerkezet, könnyűszerkezetes fal, vagy bármilyen körülhatárolt tér) injektáljuk a vízbázisú gel halmazállapotú műanyag hőszigetelő habot. A túlnyomás csak a hab töltés idejéig áll fenn, és ez biztosítja, hogy a hőszigetelő hab az üregnek minden olyan részletét kitölti, amit más technológiákkal csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet elérni. Továbbá fontos, hogy a töltési nyomás lekapcsolásával azonnal megszűnik a túlnyomás, ezért a szerkezeteket nem feszíti a hőszigetelő hab, nem dagad tovább. A technológiánknak köszönhetően jelenleg a műanyag habhőszigetelés az egyetlen olyan szigetelési technológia, amellyel komolyabb bontás nélkül lehet már meglévő akár lakott épületek hőszigetelését javítani. Mindössze néhány kisméretű befecskendező furatot kell készíteni, és már indulhat is a falhabosítás vagy tetőtéri hőszigetelés.

Hőfüggöny rendszerek

Hőfüggöny rendszerek

A hőfüggöny rendszerek egy olyan cég, mely ipari függönyökkel, szalagfüggönyökkel, hőfüggönyökkel, termofüggönyökkel foglalkozik nem csak ipari területre, de főként oda. Kutyaházakra is árulunk szalagfüggönyt, hőfüggöny, mellyel a mínusz 15 fokos hidegben akár plusz 5 fokot is meg lehet őrizni a kutyaházon belül. Szakképzett munkatársaink állnak a rendelkezésére. Egyedi méretezéssel gyártjuk minden termékünket, és segítünk a beszerelésben is, ha igény van rá. Keressen minket bátran, szakértőink tanácsot adnak, ha bizonytalan.

Hőszigetelés Budapesten

Hőszigetelés Budapesten

Budapesten és környékén különböző hőszigetelési munkálatokkal foglalkozó vállalkozás. A szigetelés terén utólagos, homlokzati illetve belső hőszigeteléssel foglalkozik. A cég szakemberei ingyenes és előzetes felmérést végeznek, ennek az előnye, hogy viszonylag pontosan meg lehet állapítani mekkora összegbe kerülnek a munkálatok. A vállalkozás javasolja, hogy a hőszigetelést már a falak vakolása helyett vigyék fel - hiszen már a vakolásra szánt összegből is kivitelezhető a teljes lakás leszigetelése.

Hőszigetelés kontra tégla ház - utólagos hőszigetelés

Hőszigetelés kontra tégla ház - utólagos hőszigetelés

Megoldás: utólagos hőszigetelés Az egyetlen lehetőség ezekben az esetekben az utólagos külső hőszigetelés, melyek közül a legolcsóbb a polisztirol (EPS) Dryvit szigetelés. Természetesen az új falazóblokkok külső hőszigetelésével tovább javítható az U -értékük, mely által egy nagyon alacsony energiafogyasztású épületet nyerünk, és megspórolhatjuk a klímát is. Mekkora hőszigetelést érdemes felrakni? Kisméretű fal utólagos hőszigetelése Amint a táblázatból látható minél nagyobbat, hiszen néhány cm szigetelőanyag jelentősen javítja a fal hőszigetelő képességét. Az előző példánkból ismert 38-as kiméretű falra feltett 5cm szigetelés például már nem elégiti ki a mostani követelményeket, tehát mindenképp nagyobbat érdemes felrakni. A hőszigetelés árának csak egy kisebb részét teszi ki magának a polisztirol lemezek ára, a munkadíj, ragasztók egyéb anyagok ára nem változik. A gyártók tapasztalata szerint ma 7 cm-es az átlagos vastagság, amit hungarocell-ből használnak, de nem ritka már a 10-12 cm vastag hőszigetelés sem. tégla ház utólagos hőszigetelése

Hőszigetelés Miskolc - INHEMIWA: hőszigetelő panel, hangszigetelő panel

Hőszigetelés Miskolc - INHEMIWA: hőszigetelő panel, hangszigetelő panel

Inhemiwa beltéri hőszigetelő panel, hangszigetelő panel. Ahol nem megoldható a külső hőszigetelés, ott - megoldás lehet a belső hőszigetelő panelek alkalmazása. Az INHEMIWA? beltéri hő - és hangszigetelő panel Magyarországon és Európában is szabadalmaztatott új, hatékony belső hőszigetelő rendszer. Az Inemiwa paneleket Borsod ?Abaúj-Zemplén és Szabolcs- Szatmár-Bereg megye területén, hivatalos partnereink közreműködésével be is építjük vásárlóink számára

ISOPOLY szórt purhab szigetelés

ISOPOLY szórt purhab szigetelés

Szigetelje épületét utólagosan ISOPOLY-szórt purhabbal. Az általunk használt szórt purhab hőhídmentes, toldásmentes, vízzáró és légzáró. A legjobb hőszigetelési értékkel bír, lépésálló. Szigetelheti lapostetős épületét, trapéz vagy hullámlemez tetőjét, tetőfödémét vagy pincéjét. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, kiváló műszaki háttértámogatással. Az ország teljes területén jelen vagyunk, kérésre ingyenes felmérést biztosítunk. Amennyiben fázik télen, vagy nyáron melege van, ezzel a szigeteléssel ezt is megoldhatja. Feleslegesség is teheti klímaberendezését. Az általunk kínált szigetelést rövid idő alatt elvégezzük, mindennemű felfordulás elkerülésével.

Külső oldali utólagos hőszigetelés

Külső oldali utólagos hőszigetelés

Külső oldali utólagos hőszigetelés Ez az utólagos hőszigetelési módszer akkor jöhet szóba, ha a tetőfedés és/vagy aljzata (lécezés, deszkázat) elavult, tönkrement, vagyis ha szükségessé válik a tetőhéjalás cseréje vagy átrakása. A szarufák felett beépített, csaphornyos illesztésű hőszigetelő lapokból készített hőszigetelő réteg a magastető teljes felületű, megszakítatlan ("hőhídmentes") hőszigetelését eredményezi, ami energetikai szempontból igen előnyös. További előny, hogy az utólagos hőszigetelést a belső burkolat bontása nélkül lehet megvalósítani. A fa teherhordó szerkezet (fedélszék) élettartama számottevően megnő, mivel a temperált, védett oldalra kerül. A hőszigetelt szerkezettípus hátránya, hogy csak egy szellőztetett légréteg alakul ki a tetőhéjalás alatt: ez a nyári hővédelem szempontjából nem kedvező. Ez az utólagos hőszigetelési módszer nemcsak a téli fűtési hőigény csökkentésére alkalmas, hanem - részben a régi és új hőszigetelő réteg között kialakuló bezárt légréteg, részben pedig a kiegészítő hőszigetelés révén - valamit javít a szerkezet nem kevésbé fontos nyári hővédelmén és léghanggátlási tulajdonságán is.

Hirdetés
Lakásfelújítás hőszigetelés

Lakásfelújítás hőszigetelés

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés,mázolás,homl okzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése,viacolor -járdák,lépcsők,kerí tések építése -családi házak kivitelezése

Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés

Fő tevékenységünk lapostetők hő és vízszigetelése a hozzá kapcsolódó összes tetőszinti munkálatok elvégzésével együtt. Az ajánlatkérést követően helyszíni felmérés alapján szakmai véleményt adunk a szigetelendő tetőről. A megrendelő számára tájékoztatást nyújtunk az elvégzendő munkálatokról, azok időtartamáról illetve az ezzel járó költségekről. A munkavégzés során az épület lakónak a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk és dolgunk végeztével teljes rendet és tisztaságot teremtünk. A felújítással párhuzamosan érdemes megfontolni zöldtető létrehozását, hiszen nemcsak szigetelő hatással van az épületre, esztétikai értéke illetve a környezetre gyakorolt hatása pénzben nem mérhető. További részletekért kérjük látogasson el weboldalunkra és kérje ajánlatunkat.

lapostető szigetelés

lapostető szigetelés

Társaságunk épületszigetelő szakcég, megalapításunk óta tagjai vagyunk az Épületszigetelők Magyarországi Szövetségének ( ÉMSZ.). Fő profilunk a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása. Vállalkozunk új tetők és tetőfelújítások esetén egyaránt komplett tetőszigetelések (hő-, és vízszigetelés) kivitelezésére és tetőszinti egyéb (tető-kőműves, bádogos) munkákkal együtt.

Polisztirol, habosított pvc

Polisztirol, habosított pvc

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Forgalmazunk még görgőket, kerekeket, gumilemezeket, pvc, polisztirol, polikarbonát lemezeket, Salgó polcrendszereket és szilárd tüzelésű kazánokat is. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat. Cégünk AAA ? Highest Creditworthiness minősítéssel rendelkezik AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk

Purhab hőszigetelés - PurMester Kft.

Purhab hőszigetelés - PurMester Kft.

Cégünk egy vadunatúj technológiát alkalmaz a hő- és vízszigetelés területén, a szórt poliuretán habot, amely túlmutat az eddig alkalmazott összes hőszigetelési technológián. Sokrétű felhasználása lehetővé teszi többek között lakóházak, lapostetők, állattartó telepek, gabonatárolók, és tartályok szigetelését is. A szórt poliuretán hab (SPF) egy szórási eljárással felhordott szigetelésforma, melyet megtalálunk valamennyi típusú lakóházon és kereskedelmi célú épületen. A szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. A szórt poliuretán hab olyan szigetelő műanyag, melyet folyékony formában, egy helyszíni szórással hordanak fel, majd az eredeti térfogatának akár 100-szorosára is kitágulva páratlan, légzáróan szigetelő szórt poliuretán habot alkot sokféle alakban, ami számos alkalmazásban teszi lehetővé felhasználását.

Purhab szigetelés az országban bárhol

Purhab szigetelés az országban bárhol

Cégünk az országban bárhol, régi és új épületeknél (pl. ipari, és mezőgazdasági terménytárolóknál, istállóknál) végez purhab szigetelést. A szórt purhab bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Vállalunk tetőtér szigetelést, födém szigetelést, falak és pincék hőszigetelését szórt purhabbal. A szigetelőréteg rés-, illetve hézagmentesen hordható fel és gyorsan megszilárdul, valamint óriási előnye még, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra, válassza ki saját települését és kérjen egyedi árajánlatot!

Szórt purhab poliuretán hab hőszigetelés

Szórt purhab poliuretán hab hőszigetelés

Cégünk lakóházak, ipari, mezőgazdasági épületek hőszigetelését vállalja rövid határidővel ORSZÁGOSAN!!! Amit garantálni tudunk: -gyors, ámde megbízható precíz munkavégzés -kitűnő hőszigetelési tulajdonságok egy új technológiának köszönhetően -hőszigetelő anyagunk tulajdonságai: Páradiffúziós ellenállás Sokrétű felhasználhatóság Tökéletes szigetelés kritikus pontoknál Egészségre ártalmatlan Állandó paraméterek Ellenállóság Nagy szilárdság -kedvező árak -ingyenes árajánlat készítés -garancia. Bővebb felvilágosításért készséggel állunk rendelkezésére a megadott telefonszámon, illetve e-mail-ben!

Tetőszigetelés természetesen

Tetőszigetelés természetesen

Miért válasszon minket? Cégünk öko tetőszigetelést vállal hétszeres garanciával és a határidő pontos betartásával, ami azt jelenti, hogy ha 24 óránál többet csúszunk a munka kezdésével a mi hibánkból, akkor Önnek nem kell munkadíjat fizetnie. Garantáljuk, hogy csak környezetbarát, egészségre ártalmatlan, nem gyúlékony anyagot használunk fel a szigetelés során, amibe nem költöznek bele rágcsálók. Ezen kívül, amennyiben nálunk rendeli meg a tetőszigetelést, biztosan azt kapja amiben megegyeztünk. Látogasson el weboldalunkra, ahol elolvashatja az 5 legfontosabb dolgot, amit tudnia kell a szigetelésről, továbbá megmutatjuk hogyan csökkentheti le elképesztő mértékben fűtésszámláját a legmodernebb tetőszigetelési eljárással!

Tuti menü